Големият Елтън Джон удря рамо на младите изпълнители. Какво по-голямо

...
Големият Елтън Джон удря рамо на младите изпълнители. Какво по-голямо
Коментари Харесай

Защо Елтън Джон е недоволен от музикалните класации

Големият Елтън Джон " удря рамо " на младите реализатори. Какво по-голямо самопризнание от това едни от най-емблематичните артисти на всички времена да насърчи начинанията ти?
 Елтън Джон, прощалното турне Farewell Yellow Brick Road Tour, шлагерът му Сrocodile rock и изискването, което слага за бъдещи участия
Кой собствен шлагер ненавижда Елтън Джон

Иникога повече не желае да извършва

Въпреки че е от " остарялата школа ", 75-годишният англичанин счита, че би трябвало освен да се даде опция на новите гении да влязат в влиятелни музикални ранглисти, само че и да се изкачат на челни места.

Изпълнителят на " Sacrifice " се изумява по какъв начин доста ветерани артисти към момента са в Топ 20 на хитови части и албуми, до момента в който новите гении едвам съумяват да влязат в класациите и да се задържат за не повече от седмица.

" Чудесно е да видя Кейт Буш под №1, само че за жалост в Топ 20 няма кой знае какъв брой положителни песни. А чартърите с албуми са цялостни с реализатори като мен, ABBA и Queen. Странно е, когато Сам Фендър или Хари Стайлс, или пък някой нов актьор - да стигне до номер три и по-късно да изчезне поради музиканти от 80-те ", споделя Елтън пред списание Music Week.
 Снимка 539754

" Потискащо е - има доста положителни албуми, които заслужават да влязат в листата. Например тези на Хуанита Еука, Шарън ван Етън, Ейнджъл Олсен... Това, което желая да знам, е за какво ги няма? Заради хора като мен! ", добавя той.
 Елтън Джон, Brexit и терзанията му по отношение на музикантите на Острова
Когато английското държавно управление вбеси Елтън Джон

Новата идея на огромния реализатор

Според британеца има доста млади дами, които вършат изключителна нова музика. Той дава за образец Nova Twins, Wet Leg, Let`s Eat Grandma, The Linda Lindas и Haim, написа MSN.

" Всички тези девойки разрушават и в действителност вършат най-хубавата музика. Освен Сам Фендър, никое от останалите момчетата не го прави. Правят го девойките. Това е глътка пресен въздух, тъй като идва от невинността и същинската наслада. За мен това е музиката ", споделя Елтън Джон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР