Големият джип "Grand Cherokee" има ново, вече пето поколение в

...
Големият джип "Grand Cherokee" има ново, вече пето поколение в
Коментари Харесай

Новият Grand Cherokee е най-луксозният джип досега! - видео

Големият джип "Grand Cherokee " има ново, към този момент пето потомство в своята моделна еволюция,което с изключение на известните досегашни качества на модела е също и високо софтуерно. В онлайн кръгла маса шефът на Jeep Кристиан Мьоние приказва за "нова епоха на премиум рационализиране ". Освен това в този момент от марката желаят да реализират бърз прогрес и в региона на електрификацията.

Grand Cherokee 4xe е отличен образец за новата обединение на електро тактиката на марката с 80-годишната традиция на в областа на SUV моделите. Кристиан Мьоние не спести суперлативи: „ С съвършен баланс на динамичност на шофиране, 4x4 благоприятни условия и 4xe продуктивност, новият Jeep Grand Cherokee е най-технологичният, най-луксозният и най-4x4-способен Grand Cherokee в историята на марката. “

С новия си модел Jeep прави още една значима стъпка към реализирането на световната си „ Визия за независимост на нулеви излъчвания “. До 2025 година проектът е да се предложи напълно електрическо транспортно средство Jeep във всеки SUV сегмент. Характеристики на последното потомство са напълно новата архитектура, модифицираният дизайн на каросерията и висококачественият интериор, за който се употребяват всевъзможни съвременни разработки.



Пример за последното са кожата вид Палермо и 950-Ватовата аудио система McIntosh с 19 високоговорителя. Така новият офроудър се трансформира и в грациозен и първокачествен музикален салон. Разбира се, Jeep си остава типичен офроудър планиран за яки 4x4 благоприятни условия и превъзходна динамичност на шофиране. Неговите потвърдени системи Quadra-Trac I, Quadra-Trac II и Quadra-Drive II 4x4, въздушното окачване Quadra-Lift и системата за ръководство на сцеплението Selec-Terrain му дават всички благоприятни условия за задвижване на всички колела, типични за марката Jeep, чието име към момента е синоним на понятието офроуд.

За новия модел се оферират разновидностите Grand Cherokee Limited, Trailhawk, Overland, Summit и Summit Reserve, задвижването 4xe комбинира два електрически мотора, 400-Волтова батерия, двулитров турбокомпресор с четирицилиндров бензинов мотор и осемстепенна автоматизирана трансмисия TorqueFlite. Системата генерира мощ от 276 квт/375 к.с. и 637 Нм въртящ миг. Твърди се, че Grand Cherokee 4xe има изчислен пробег от 40 километра в чисто електрически режим, предстоящ разход на гориво от 4,1 литра на 100 километра и подобен общ пробег от повече от 708 километра.

Бензиновият турбо мотор 2.0 T-GDI е част от фамилията на Stellantis Global Medium Engine. Двигателят с непосредствено впръскване употребява нискоинерционен двустепенен турбокомпресор, инсталиран непосредствено върху цилиндровата глава. Електрическият усилвател на кормилото и електрически задвижваният компресор на климатика разтоварват мотора и покачват успеваемостта.

Външно високопроходимият автомобил е придобил повече грациозност и наподобява по-тънък. Покривът, който е много невисок и се стеснява към задната част, също води до по-добра аеродинамика. Поясната линия също е ниска, разрешава великодушни стъклени повърхности за добра видимост и повече светлина в интериора. Следата, която е с 36 милиметра по-широка от предходния модел, е предопределена да обезпечи още повече непоклатимост и по-добро ръководство и, според от пазара, разрешава осем варианти за колела, в това число и с диаметър до 21 цола за първи път.

Jeep Grand Cherokee има повече от 110 функционалности за сигурност, включващи нови технологии, които усъвършенстват връзката сред лидера, транспортното средство и пътя. Сред тях са предизвестие за конфликт при всякаква скорост с интензивно прекъсване и различаване на пешеходци/велосипедисти, засичане на странично придвижване откъм гърба, адаптивен круз надзор със Stop and Go, интензивно ръководство в лентите на придвижване и доста други.

Grand Cherokee също има повече електронни функционалности за улеснение от всеки път като новата система Uconnect 5. това е нейното последно потомство и употребява до три цифрови екрана с диагонали на екрана от 25,6 и 26 сантиметра и интуитивно управление за потребителя. Ексклузивният екран за пасажери обезпечава помощ при навигация, гледане на изображението на камерата и образно развлечение. Налице са също безжичните Apple CarPlay и Android Auto, цифрово огледало за назад виждане и пълноцветен head-up екран с диагонал от 25,4 сантиметра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР