Големите козметични компании непрекъснато демонстрират продуктите си с помощта на

...
Големите козметични компании непрекъснато демонстрират продуктите си с помощта на
Коментари Харесай

Един за всички, всички за един

Големите козметични компании непрестанно показват продуктите си благодарение на невероятни хубавици и се пробват да ни втълпят концепцията, че всички бихме изглеждали съвсем като тях, в случай че им гласуваме цялостно доверие.
 Maskne, козметика, грим, плитки и още от трендовете за 2021 година
Тенденциите в козметиката през 2021 година

На какво залагат и фирмите, и ние

И не, не споделяме, че не работят и не ги използваме, само че да не забравяме и за положителния остарял фотошоп, да вземем за пример.

Идеята да запазим естествения си искра и да се обичаме такива, каквито сме, набира все по-голяма известност, а неотдавна си има и дипломат в лицето на козметичния бранд TooD Beauty и създателката му Шари.

Мисията на Шари е да ни убеди, че би трябвало да се харесваме такива, каквито сме, с всичките ни дефекти - от прекомерното окосмяване до цвета на кожата ни.

Такава е и концепцията на линията от течни гримове Brow Color Cream, които се оферират в 10 цвята и са подобаващи за цялото тяло - от косата през лицето до петите.

Стават и за всички възрасти, мъже, дами, деца и впрочем. Тук особеното е на респект.

Те са изцяло лишени от всевъзможни типове нездравословни съставки като парабени, формалдехид и другите нормални обвинени. За приемането на наситени им цветове се употребява основно соя и даже опаковката е от рециклирани артикули.

Цената на универсалния течен грим е 24 долара/1 брой, само че за момента единствено в Щатите. Стискаме палци скоро и до тук да стигне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР