Големите играчи в бизнеса никога няма да вземат за жена

...
Големите играчи в бизнеса никога няма да вземат за жена
Коментари Харесай

Драма за Златка Райкова! И вторият й син ще израсне без баща?

Големите играчи в бизнеса в никакъв случай няма да вземат за жена Златка Райкова, на която половин София, че и отвън нея, й се е изредила. Затова някогашната плеймейтка попада единствено на подправени богаташи, които й хващат окото сякаш с парите си, а след това се постанова тя да ги устоя.

Така беше с Благой Георгиев - Джизъса, който профука съвсем всичко от футбола по дами, занимания и несполучливи бизнеси. Сега този призрачен сън за Злати се завръща с сегашния й мъж.

Карен Хатчатрян се оказа освен малоумен, тъй като взе толкоз употребена жена, че и дете й направи, само че и лъжец. Неговите сякаш милиони са насъбрани от черно тото, което може даже да го вкара в пандиза.

Арменецът бил толкоз заседнал в противозаконните залагания, че нямал никакъв късмет да се изкара почтен, в случай че почнат да го проверяват. Затова сега се е покрил и Златка го устоя.

Ако Карен влезе в пандиза за няколко години, драмата за Златка ще се повтори. След раздялата с Благо огромният й наследник съвсем не вижда татко си, който не се интересува от него. Малкият й наследник също може да последва ориста на полубрат си, в случай че татко му се окаже зад решетките, където в действителност му е мястото.

Инфо: Crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР