Големи задръствания и колони от автомобили се образуваха днес на

...
Големи задръствания и колони от автомобили се образуваха днес на
Коментари Харесай

Задръствания на пътя Асеновград-Смолян заради обрушване на скатове

Големи тапи и колони от коли се образуваха през днешния ден на пътя Асеновград-Смолян поради обрушване на рискови скални маси.

По-рано през днешния ден АПИ предизвести водачите да карат деликатно в сектора Асеновград-Хвойна и че трафикът се стопира от време на време.

Обрушването на скатовете и разчистване на тунелите по пътя II-86 ще продължи до 21 май. За обезпечаване на сигурността на пътуващите трафикът ще се стопира всеки ден от понеделник до четвъртък от 9 до 17 часа на шпации през към 2 часа. Необходимо е водачите да изчакват на място или да употребяват различния маршрут по път III-866 Кричим-Девин.

В петък придвижването ще се лимитира от 9 до 15 часа, а с цел да не се затруднява трафикът в почивните дни - събота и неделя, няма да се прави обрушване на скатовете. Дейностите се правят по алпийски прийом и е наложителна мярка за възстановяване на сигурността на пътуващите. Шофьорите би трябвало да карат деликатно, със съобразена скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация, допълват от Пътната организация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР