Големи син на основателя на легендарния оркестър Канарите Атанас Стоев

...
Големи син на основателя на легендарния оркестър Канарите Атанас Стоев
Коментари Харесай

Голямата любов на Ивана – Стоян Канара влиза в затвора

Големи наследник на създателя на именития оркестър Канарите Атанас Стоев - Стоян влиза още веднъж в пандиза, научи HotArena. Това реши районният съд в Пловдив, откакто го хвана да кара дрогиран.

Барабанистът е спрян за рутинна инспекция от екип на КАТ на 29 декември на централен бул. в Пловдив. Музикантът е бил зад кормилото на BMW то си. Направеният му тест за опиати демонстрира позитивен резултат. Дрогата на която е реагирал мил чекът е бил кокаин написа Трафик нюз.

Бързото произвеждане в Районен съд започва с думите „ скърбя ” от страна на Стоев. Той подписа съглашение с прокуратурата, признавайки грешката си. Стоян Стоев бе осъден с 6 месеца затвор, при първичен общ режим.

Книжката му ще бъде отнета за две години, наложена му е и санкция от 490 лв.. Това не е първата среща на музиканта с магистратите.  Канара излежа присъда за владеене и разпространяване на опиати, само че от няколко години е на независимост. През 2006 година Стоев е задържан за разпространяване на опиати. Осъден е на 9,5 години от Окръжен съд, по-късно Апелативен съд понижава присъдата на 6. През 2012 година Стоян Канара напуща пандиза.  Музикантът е част от известната фолклорна група " Канарите ", учредена от неговия татко Атанас Стоев. Стоян е огромната обич на певицата Ивана, с която са имали много бурна връзка, напомнят клюкари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР