Големи сеири ни очакват и тази есен на малкия екран.

...
Големи сеири ни очакват и тази есен на малкия екран.
Коментари Харесай

Големи сеири на малкия екран

Големи сеири ни чакат и тази есен на дребния екран. Във войната за рейтинг огромните малките екрани още веднъж залагат на риалити формати в прайм тайма, които дават обещание доста представление и забавни сюжети.

Местни против Емигранти във “Фермата ” 4

С голям интерес стартира през вчерашния ден четвъртият сезон на риалити предаването “Фермата ”, чието мото този сезон е “Съединение ”. 20 забавни и разнородни по етнос, вяра и обществен статус участници в идващите три месеца ще се изправят пред разнообразни физически и душевен тествания.

Още в първите минути на дебютния епизод на четвърти сезон обаче стана ясно, че обединяването на двата тима – на българите, живеещи в България и нашенците, решили да изоставен рамките на родината, няма да мине без известна доза нападки към емигрантите. Помакът Нури, чието изказване, че у нас не е имало турско иго, беше посрещнато на нож от “обичащата живота ” Христина. Ромът Цветан, който се обръща към религията, откакто едвам не губи живота си след корист с дрога, пък искрено призна, че Росица – дамата, която се радва на разточителен живот в Англия и не понася нищо в родината си, още изначало се е държала високомерно.

Бизнесменът и брачен партньор на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, с изненада научи, че във “Фермата ” ще съжителства с внучката на последния началник на Управление безопасност и охрана (Пето управление н и доближен до Тодор Живков – военачалник Милушев. Ивайло не крие, че не понася комунистите, а красивата Гергана Илиева е наследница на един от най-известните генерали, свързани с режима. За разлика от емигрантите Симеон и Роман, които са решили да заминат в странство, с цел да печелят повече пари, близначките Ива и Йоана разкриха, че са поели към чужбина, с цел да потвърдят, че могат да се оправят сами в живота. И че не желаят единствено да харчат парите на татко си, който е огромен строителен бизнесмен.

Дидо от D2 и лекоатлетката Ваня Стамболова също са част от тазгодишния каст на “Фермата ”. И до момента в който музикантът е получил покана от екипа на шоуто, спортистката сама е подала документите си за присъединяване, с цел да се изправи пред ново предизвикателство.

Първото състезание сред двата тима мина в жестока конкуренция. Те трябваше да подкарат каруца с кон, в която са натоварени част от участниците и целият им багаж.

Кой ще бъде новият дом на всеки един от отборите и кой ще е първият фермер на седмицата ще стане ясно след първия двубой на арената на “Фермата ”. В него ще се изправят родолюбецът Георги, който единствен от фамилията си продължава да живее у нас, и емигрантът Симеон.

 30-2 Жените поемат властта във “Вип Брадър ”

Темата на новия сезон на хитовото риалити “Вип Брадър ”, който стартира в понеделник от 20.00 часа, е “Женско царство ”. Заглавието не е инцидентно, защото в Къщата дамите, общо 12 на брой, ще се употребяват със специфични привилегии. Очаква се те да живеят в настрана помещение от представителите на мощния пол.
От екипа на предаването издадоха, че “Големият брат ” ще отвори Къщата първо за най-големите почитатели на шоуто, които ще имат неповторимия късмет да влязат първи вътре, с цел да прегледат мястото, което известните персони ще населяват идващите месеци.

Въпреки че екипът на “Вип Брадър ” настойчиво пазят в загадка кои тъкмо ще бъдат участниците в новия сезон на риалити предаването, в светските среди се спрягат имената на Ева Найденова от “Тоника ”, скандалната 15-годишна певица Сузанита и нейното семейство, писателят Константин Трендафилов, прочут с псевдонима си Papi Hans, плеймейтката с спорна известност Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, Гала или половинката й на екран и в живота Стефан, рапърът Ванко 1 и други.

“Папараци ” и “Господари на ефира ” също се завръщат

Рачков и Мария дружно в “Господарите ”

От понеделник потегля и “Господари на ефира ”, а след повече от 7 години пауза още веднъж на екран ще е двойката Димитър Рачков и Мария Игнатова. Двамата водещи, които непроменяемо са във фокуса на публичния интерес през последната година, ще открият 16-ия следващ сезон на настоящото шоу.

Големи промени ще има и в предаването “На кафе ”, което също потегля от понеделник. Петима ще бъдат ководещите – Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов, Илиян Любомиров и Маги Желязкова.

Таблоидното предаване “Папараци ” се завръща в ефир от 23 септември с няколко нови рубрики. През втората половина на 2018 година Венета Райкова ще излезе отвън студиото на предаването, с цел да прави част от своите изявленията от мястото на събитието.
 Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за огромното завещание на своя патриарх, ще разкрие непредвидени секрети. Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за огромното завещание на своя патриарх, ще разкрие непредвидени секрети.
Иво Аръков влиза в „ Скъпи наследници “

Фенове гледат премиерата дружно с актьорите

Излъчват още 70 епизода от сериала

От 17 септември в ефира се завръща и сериала “Скъпи наследници ”. В рамките на 70 епизода събитията в село Бели Вит ще станат още по-наситени с страсти, екшън, интриги, конфликти сред капитала и родолюбието. В продукцията ще влязат доста гостуващи звезди, както и нови персонажи измежду които са Михаил Билалов, Иво Аръков, Китодар Тодоров, Ярослава Павлова и Нели Топалова. Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за огромното завещание на своя патриарх, ще разкрие непредвидени секрети, ще премине през съществени личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към фамилните полезности и обичаи, издават от екипа.

Над 100 от най-запалените почитатели на сериала пък ще могат да завоюват двойна покана за специфичната кинопрожекция на 101-ви епизод  на 17 септември като вземат участие в игра на фейсбук страницата на продукцията.  Те ще могат да чуят хитовото парче “Още малко ” на Орлин Павлов в нов аранжимент, да схванат любопитни детайлности за идния му албум и национално турне.

 30-3-kare-3 Вергов снима за „ Откраднат живот “ в Берлин

Владо Карамазов и Ани Пападополу с основни функции в продукцията

Шестият сезон започва на 10 септември

Много нови облици ще има и в шестия сезон на медицинския сериал “Откраднат живот ”, който се завръща в ефира от 10 септември. Наред с обичаните звезди феновете ще проследят и нови истории в незабавното поделение с присъединяване на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Ани Пападопулу.

Към новите лица ще се причисли и младата актриса Неда Спасова, която феновете познават от българския филм “Дамасцена ”.

В средата на август отпътува за Германия, с цел да снима подиуми за новия сезон на хитовата българска продукция. Действието се развива на основни местоположения в Берлин с присъединяване на Юлиан Вергов, който още веднъж ще влезе в облика на доцент Банков.

В сцените феновете ще видят какво се случва с доцент Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от МБАЛ “Св. Кирил ”.
 „ Мис България 2006 ” ще води спортна игра. „ Мис България 2006 ” ще води спортна игра.
Българска национална телевизия приготвя нова стратегия и визия

Славена Вътова ще води спортна игра

Сутрешният блок е единствено два часа и с четирима водещи

Нова стратегия и визия приготвя за новия есенен сезон Българска национална телевизия. Очаква се сензитивно изменен като времетраене и тема да е утринният блок. Той ще бъде по-кратък, от 6 до 8 ч, и с по-малко журналистика.  ”Денят стартира ” ще има четирима водещи: Ели Гигова, Даниел Михайлов, Боряна Каменова и Илия Илиев. След новините в 8 ч ще започва новото предаване “100% будни ” с Мария Андонова, което ще дискутира по-леки теми.Размествания има в часовете на лъчение и водещите на културните излъчвания. чакат се и доста нови продукции от външни реализатори.

През юни публичната телевизия разгласи конкурс за ново лого и графични знаци на четирите си стратегии.
Те още не се употребяват за ефирната стратегия, само че могат да бъдат видени на реклами и билбордове. На всеки 30 минути в утринния блок ще има вести, които ще води Боряна Каменова, позната от предаването “БНТ Такси ”. На 10 септември в ефира на националната телевизия се завръща и “Стани богат ” с водещ Михаил Билалов, а началният час остава 19.

Българска национална телевизия приготвя и нова игра на спортна тема с водещ “Мис България 2006 ” Славена Вътова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР