Големи промени ще преобърнат тотално живота на три зодии и

...
Големи промени ще преобърнат тотално живота на три зодии и
Коментари Харесай

Павел Глоба: Животът на тези 3 зодии се преобръща през ноември

Големи промени ще преобърнат тотално живота на три зодии и те просто няма по какъв начин да избягат от тях. Това предвижда астрологът Павел Глоба за ноември.

Звездите този месец няма да са изключително благосклонни. Много от нас ще би трябвало да се изправят пред най-големите си страхове и да се опитат да ги преодолеят.

Колкото повече се опасяваме да променим нещо в живота си, толкоз по-трудно ни е да живеем с този боязън. Забиваме се в ъгъла и вършим крачка обратно, след това втора и не подобряваме нищо, затъваме в блатото.

Според Павел Глоба няколко зодии през ноември ще би трябвало да стартират целия си живот от нулата. Звездите ще ви дадат опция да сложите завършек на всичко неприятно в живота си досега, само че това си има цена. Готови ли сте да я платите?

Ноември няма да мине по този начин безпрепятствено, както бихме желали. Ще има спънки, които ще би трябвало да преодолеем. Три знака на зодиака през ноември ще бъдат застигнати от доста компликации и ще се наложи да вземат доста значими решения за съществени промени, съгласно Павел Глоба. Ето кои са те:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР