Големи палта от фалшив косъм с още по-голям косъм, животински

...
Големи палта от фалшив косъм с още по-голям косъм, животински
Коментари Харесай

Майли Сайръс повежда звездите, разтърсващи тенденцията „естетика на съпругите на мафията“ с поглед от 80-те години на наградите Грами

Големи палта от подправен косъм с още по-голям косъм, скотски щампи и солидни златни бижута, това може да бъде единствено естетиката на „ брачната половинка на мафията “.

И в този момент тази наклонност на OTT TikTok публично стана мейнстрийм – с помощта на погледа на Майли Сайръс от 80-те на Грами.
Netflix шлагерът на София Вергара Griselda, основан на действителния живот на колумбийския наркобос Гризелда Бланко, поема доста топлота за възобновената обич към блясъка от 70-те и 80-те години.

И - много необичайно - това също се подхранва от 25-ата годишнина на паметния сериал The Sopranos, с помощта на неговите непрекъснати почитатели и Дреа де Матео като най-хубавата мафиотска певица Адриана Ла Черва. Но за разлика от други скорошни трендове в обществените медии, това е нещо, от което звездите не могат да се наситят.

Всъщност шансът да изглеждате добре с изкуствена кожа и леопардов принт? Е, това е предложение, което никой звезда не може да откаже. 54-годишната Дженифър Лопес беше засн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР