Големи количества парфюми и маркови дрехи бяха открити в апартамент,

...
Големи количества парфюми и маркови дрехи бяха открити в апартамент,
Коментари Харесай

Любопитна находка откриха в дома на арестувания мафиотски бос на Коза Ностра

Големи количества парфюми и маркови облекла бяха открити в апартамент, който е бил последното укритие на сицилианския мафиотски необут Матео Месина Денаро, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на правосъдни източници.

Апартаментът се намира в скромна постройка , намираща се покрай центъра на град Кампобело ди Мацара в провинция Трапани, в западната част на Сицилия, и единствено на няколко километра от Кастелветрано, който е родният град на Месина Денаро.

Предполага се, че апартаментът е употребен непрестанно през последните седмици. Следователите не престават да търсят други места, в които мафиотският необут може да е обитавал.
 
 Месина Денаро БГНЕС
" Апартаментът ни дава опция да придобием визия за живота на боса и да забележим, че той е живял добре ", сподели следователят от Палермо Маурицио де Лучия.

Месина Денаро е прочут с усета си за първокласни артикули , в това число за очила и облекла . Според полицията сега на арестуването си той е носел часовник на стойност 35 000 евро (38 000 американски долара).
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР