Голдман сакс (Goldman Sachs) - една от най-големите инвестиционни банки

...
Голдман сакс (Goldman Sachs) - една от най-големите инвестиционни банки
Коментари Харесай

Бразилия ще спечели шеста световна титла, изчисли "Голдман сакс"

" Голдман сакс " (Goldman Sachs) - една от най-големите капиталови банки в света, предвижда, че Бразилия ще завоюва купата на международното състезание в Русия. Според проучването южноамериканците ще побеждават с шестата си купа, побеждавайки сегашния първенец Германия във финала.

В проучването са употребявани 200 статистически модела, оценени са данните на всеки от играчите, последните резултати на участващите тимове, а също по този начин са направени над 1 милион симулации за развиването на международното състезание. Резултатите сочат, че възможностите на Бразилия да стигне до купата са 18.5%, а тези да играе край съвсем 28. На второ място е Франция с 11.3%, а трети е Германия с 10.7.

" Нашите данни са основани на характерностите на обособените тимове и играчи, както и на представянето им. Също по този начин използваме четири разнообразни типа модели за разбор броя на вкараните голове. Изучаваме и връзката сред характерността на тима, по какъв начин и по кое време вкарва, като се връщаме обратно до 2005 година ", изясняват от " Голдън сакс ".

Изследването демонстрира, че Англия, Аржентина, Испания и Белгия ще доближат до четвъртфиналите, където ще отпаднат.

Прогнозите и на други капиталови банки слагат Бразилия и Германия като най-големи любимци. Според Danske Bank Бразилия ще е първенец, до момента в който Commerzbank " праща " купата в Германия.

Световните първенци от 2014 година са любимци и в прогнозите на UBS и Soccernomics.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (166)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР