Годишното число се променя всяка година и то може да

...
Годишното число се променя всяка година и то може да
Коментари Харесай

Разберете какво ще ви се случи в близко бъдеще: Този метод предсказва какви събития ни чакат и как да реагираме най-правилно

Годишното число се трансформира всяка година и то може да ви подскаже, каква ще бъде идната година, като би трябвало да сте наясно, кое е персоналното ви число, което в композиция с цифрата на годината може да ви даде насоки за годината.
Това число може да предскаже какви събития ни чакат и по какъв начин да реагираме най-правилно. То се пресмята бързо и елементарно.
Нужни са единствено денят и месецът ви на раждане и годината, която ви интересува.
Първо събирате цифрите от датата и месеца на раждане. Например, родени сте на 11.09: 1 1 0 9=11.
1 1= 2. След това прибавяте цифрата 3 за годината (2 0 1 9). Значи става 2+3=5. Вашето персонално число за 2019 е 5. Можете да приложите формулата за всяка една година, която ви интересува. Важно е при всяко пресмятане да се стига до едноцифрено число. А ето и тълкуванията на годишните цифри:

Годишно число 1
Ако годишното ви число е 1, значи е належащо да бъдете смели и решителни. Вие навлизате в нов деветгодишен цикъл от живота ви и никога не трябва да си позволявате безучастие. Може да ви се наложи да оставите нещо или някого в предишното си, само че не се тормозете, за положително е. Смело правете крачки към всяка цел и не се отчайвайте, в случай че резултатите не идват бързо. Гледайте в бъдещето, мислете стратегически. Знаете поговорката „ Каквото посееш, такова ще пожънеш “, е, за вас е интервал на сеитба. Бъдете проведени, поредни, само че и не пропускайте новите благоприятни условия.

През май се отдайте малко на отмора, с цел да съберете мислите си. В началото на лятото ще бъдете на кръстопът, слушайте сърцето си!
През август и септември ви се отварят нови благоприятни условия в професионален и персонален проект. Ако сте обвързани, тогава е времето да възобновите тръпката във връзката ви, планирайте отмора за двама или просто прекарвайте повече време с колегата.
През декември би трябвало да бъдете на първо място практични. Планирайте вярно и времето, и разноските си. В края на месеца ви чака приятна изненада, най-вероятно някаква концепция ще се осъществя по-рано от предстоящото и че ви донесе облага.

Годишно число 2
Вие навлизате в много забавен интервал от живота си. Сега е моментът да станете екипен състезател във всяко едно отношение. Трябва да се научите на дипломатичност, самообладание, да споделяте повече с околните си, да се вслушвате в думите им. Всичко, което вършиме в партньорство ще ви върви. Понякога резултатите ще идват по-бавно, в сравнение с ви се желае, само че и няма по какъв начин да получите всичко за една нощ. И като казахме партньорство, имаме поради и в любовта. Периодът е прекрасен да се обвържете съществено, а в случай че към този момент сте го създали, допуснете половинката си още по-близо до себе си. Разкрийте й концепциите си, фантазиите си, най-съкровените си секрети.

Не единствено ще получите поддръжка, само че и още повече ще се сближите.
През март никога не бъдете самонадеяни. Допитвайте се за отзиви преди да вземате значими решения.
След август ще имате доста мотиви за наслада.
Това е благополучен интервал за вас, изключително в случай че послушате съвета и сте били търпеливи и тактични.
Може би ще получите огромна сума пари или пък някакъв проблем, който ви е тормозил дълго, ще се позволи. След септември интервалът е превъзходен за брак или за бебе.

Годишно число 3
Ако сте с персонална година 3, да знаете, че ви е време за малко нарцисизъм. Вие сте на напред във времето. Вашите стремежи, вашите мисли, вашата вътрешен глас. Стига сте мислили за другите, стига сте се тормозили с какво можете да засегнете някого. Трябва да се отдадете на деен, само че и прелестен живот – пътувайте, обикаляйте нощните заведения, събирайте се с другари, правете си дарове. Никакво икономисване или затваряне у дома. Може и да ви звучи безконтролно, само че в случай че действате по този начин, ще запазите оптимизма и позитивната сила, които пък ще привлекат към вас единствено хубави неща. Годината не е добра за обвързване, само че пък е чудесна за забавни любовни афери и нови запознанства.До началото на есента шансът е на ваша страна, стига да вършиме нещата с готовност. С каквото и да се захванете, ще се получава. Но след септември има заплаха настроението ви да се помрачи и желанието ви за занимания да понамалее. Не им се поддавайте. Ако би трябвало си починете малко, само че по-късно още веднъж се посветете на нещата, които ви вършат щастливи.

Годишно число 4
Числото 4 демонстрира, че през тази година би трябвало да сте на първо място практични. Особено в първото тримесечие. Ще ви се постанова да работите специалности, които не ви харесват, да вършиме взаимни отстъпки в любовта, които не сте и помисляли, че ще ви се наложат, само че няма нищо ужасно. Важното е да не вършиме драми и нещастия, тъй като това е краткотраен интервал, чиято цел е да ви научи на нещо. Не обръщайте тил на материалното, през годината то даже би трябвало да ви е преди всичко. Така че, не слушайте сърцето, а разсъдъкът си.Добра организация, мъдрост, деловитост – това са нещата, към които би трябвало да се стремите. През март обърнете внимание на здравето си. Най-добрият месец за почивки и занимания е август. Септември ви чака с малко проблеми за разрешаване, само че в края му ще получите отлична опция за облага или развиване. Ако послушате препоръките и не се поддавате на непотребни страсти, не действате неразумно и преглъщате гордостта си, то още при започване на октомври ще започнете да берете плодовете на своите старания. А през декември, ще имате възприятието, че животът ви тотално се е трансформирал и някак си сте станали любимец на ориста. Много хубави страсти, доста приятни изненади, доста материални придобивки ви чакат. А по-късно и една нова, супер сполучлива година.

Годишно число 5
Годишно число 5 значи, че би трябвало да се сбогувате с рутината. Ако до предходната година сте били в механизма на сивото всекидневие, то основната дума тук е „ ново “. В първото тримесечие ще получите някаква компенсация за старания, които сте положили. Това ще ви донесе чувство за сигурност и задоволство, само че не трябва да се отпускате. Действайте! Разчупете или напряко изхвърлете от живота си всичко досадно, всичко, което ви кара да се чувствате като робот. Дните ви не трябва да са идентични. Постоянно би трябвало да вършиме нещо ново – научете език, запишете се на готварство, посетете непозната страна, опознавайте нови неща и хора. Някъде измежду всичките случки ще откриете забавни шансове за развиване, обещаващи оферти, същинска обич.Към средата на годината ще станете много раздразнителни. Особено дамите. Те ще намират за ужасна всяка домакинска работа и ще им се желае да изхвърлят цялата посуда на боклука.Важно е да не драматизирате и да не мрънкате, тъй като това ще ви донесе проблеми.Помолете за помощ или просто си вземете 2 седмици отпуск и отидете някъде на отмора. Или пък покажете тези редове на хората у дома и им кажете да се включват повече в битовите задължения, а вие да си вършите други неща. През август ще се тревожите ненужно за бъдещето, значимо е да мислите положително. През септември ви чака някаква огромна смяна, през ноември би трябвало да се погрижите за здравето си, а през декември ще усетите мощен прилив на сила. Ще ви се отворят очите за доста благоприятни условия и е хубаво да грабнете колкото можете повече от тях.

Годишно число 6
Ключът към триумфа и щастието тази година се крие в поемането на отговорности. Сега е времето да се докажете като зрял човек, който държи на думата си и не подценява отговорностите си. Като човек, на който му пука за тези, на които им пука за него. Ключовите думи за вас са: мъжество, правдивост, човещина, възприятие за дълг. Помагайте постоянно, когато можете и това с изключение на задоволство, ще ви донесе и облаги след време. Като цяло проектите ви ще осъществят по-бавно от предстоящото, само че това никога не е проблем. Важното е, че въпреки всичко ще се случват, в случай че вървите по точния път. Поемете отговорност и към колегата си. Ако до момента сте имали навика да му приписвате виновността за вашите неточности, изрично би трябвало да измененията това, тъй като ще го загубите. Научете се да почитате личността против вас. Ако сте необвързани, занижете малко условията. Държите да получите най-хубавото и ще го имате, в случай че просто се отнасяте топло към хората.През март ще разберете нещо значимо, което ще ви накара да си извършите доста потребни заключения. Юни и юли са извънредно удобни за решение на всевъзможни проблеми.Така че, в случай че сте отлагали някоя грижа, тогава е времето да я разкарате от главата си. Но въпреки всичко, помнете – тази година би трябвало да се посветите на околните ви, да се грижите за тях и да им покажете, че постоянно могат да разчитат на помощта ви.

Годишно число 7
Това е годината, в която би трябвало да отделите по-голямата част от времето си в самоусъвършенстване. Учение, придобиване на нови умения и квалификации, повишение и насърчаване на интелекта. Много значимо е да приемете това за сериозна задача, тъй като ще научите в действителност потребна за вас информация, с което отсега нататък ще печелите пари и почитание. Другата ви задача е да опознаете и разберете себе си. Само по този начин и другите ще съумяват да ви схващат. Има и още едно изискване, би трябвало да избягвате обстановки, в които ще се чувствате унизени. Което ще рече, че е добре да промените работата, в случай че някой там ви тормози, да разкарате от живота си всяка личност, държаща се безочливо с вас.През първото шестмесечие не трябва да предизвиквате никакви значими събития. Стойте си умерено, четете си книгите и оставете нещата сами да се случват. През август ви чака забавно запознанство, което ще промени живота ви. Старайте се да споделяте с високообразовани хора, пък даже и останалите да ви сметнат за завладяни.

Годишно число 8
Ако годишното ви число е 8, значи ви е пристигнало време за изкарване на пари. Много пари!За да се случи това, обаче, би трябвало две неща – да не се страхувате от риска, само че и да мислите задълбочено. Ще ви се откриват непрекъснато благоприятни условия за облаги – някои доста положителни, други в по-малки мащаби, вие сте тези, които преценявате коя да грабнете. Но в случай че нямате убеденост в себе си, в случай че се страхувате, ще изпуснете шанса си. В любовен аспект има единствено един съвет към вас – да не бъдете прекомерно преобладаващи. Ако в работата би трябвало да действате като „ акула “, то у дома би трябвало да сте мъркащото коте.През април ще имате малко спречквания с околните си, само че до юни връзките ви ще са повече от чудесни. Запомнете месец септември! Тогава ще ви хрумне или пък ще ви предложат доста добра концепция. Действайте самоуверено, няма да съжалявате. През ноември ще се възобнови нещо остаряло – може да се върнете на предходна работа или да започнете нова връзка със остарял сътрудник.

Годишно число 9
Девет значи завършек на един цикъл. Тоест, вие излизате от дълъг стадий от живота си. Но преди този момент, ще би трябвало да си приберете реколтата, а тя сигурно е добра. Истината е, че тази година може да бъде една от най-прекрасните в живота ви. Но с цел да стане това, си има и изискване и то е във вашето държание, то би трябвало да е благородно! Ключовите думи за вас са: приемливост, съчувствие и амнистия. Ако ги приемете драговолно, отплатата ще бъде доста финансови приходи, доста обич и признателност от страна на другите.През пролетта нещата ви се подреждат чудесно – работата върви, а в любовта сте на седмото небе. През лятото, обаче, ще има интервал, в който ще се чувствате някак си самотни. Няма ужасно, бързо ще мине, тъй че не му обръщайте огромно внимание. Както казахме, тази година е краят на една ера за вас. През цялото време ще се случват събития и запознанства, които лека-полека ще ви приготвят за новото начало. Ноември или декември към този момент ще сте наясно какво тъкмо ще съставлява то. Но, отново повтаряме, бъдете положителни, забравете неприятното, не търсете сметка, камо ли възмездие.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР