Годишно над 1 милион жени по света са засегнати от

...
Годишно над 1 милион жени по света са засегнати от
Коментари Харесай

Безплатни консултации с водещ онкогинеколог в София


Годишно над 1 милион дами по света са наранени от рак на маточната шийка, ендометриума или яйчниците

 

Доц. доктор Алпер Каральок , водещ онкогинеколог от високотехнологичната болница Liv Hospital в Турция, идва в София за безвъзмездни съвещания на български пациенти на 12 юни 2019 година Той ще гостува у нас по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до последните постижения в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.

Гинекологичните болести са измежду най-големите страхове на всяка жена, а онкологичните гинекологични диагнози са едни от най-честите. Ракът на маточната шийка е 4-то по периодичност злокачествено заболяване при дамите в международен мащаб, ракът на ендометриума (матката) е на 6-о място, а на яйчниците – на 8-мо. Годишно повече от 1 милион дами по света са наранени от тези диагнози.

Ендоскопските или минимално инвазивни хирургични способи усъвършенстваха доста лекуването на тези болести и качеството на живот на пациентите с онкогинекологични болести. Това са хирургични техники, при които диагностиката и лекуването се подкрепят от доста дребни камери, вкарани през дребни отвори в тялото. Такива интервенции се характеризират с по-малки сечения, по-малко болежка и по-кратко време за възобновяване. В Liv Hospital те се правят с високотехнологични HD камери и намират необятно приложение: при премахване на миома на матката; за лекуване на кисти на яйчниците и ендометриозни кисти; при пролапс на матката и извънматочни бременности, както и в лекуването на злокачествени онкологични болести.

Доц. Алпер Каральок е онкогинеколог със забележителен професионален опит, в това число и в отделението по онкогинекология на Memorial Sloan Kettering Cancer Center – една от най-реномираните лечебни и проучвателен институции в региона на онкологията в Съединени американски щати. Автор е на повече от 50 научни публикации, оповестени в национални и интернационалните журнали.

Консултациите с доцент Алпер Каральок в София на 12 юни са безвъзмездни и ще се организират по предоставени от пациентите медицински документи и образни проучвания. Желаещите би трябвало да се запишат авансово на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

 

 

Повече за „ Медикъл Караджъ “:

Мисията на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ е да подкрепя пациенти от България при разрешаването на техния здравословен проблем, като ги свързва с водещи лечебни заведения в Турция, Испания, Австрия, Израел, Чехия, Украйна, Германия, Съединени американски щати и други Благодарение на построените партньорски взаимоотношения с клиники в целия свят и на насъбрания опит, „ Медикъл Караджъ “ може да даде благоприятни условия за второ здравно мнение, диагностика и лекуване за всяка диагноза.Здравно-информационният център спомага във всеки стадий от лекуването – както за връзката с клиниките, по този начин и за организацията към пътуването, като услугите са изцяло безвъзмездни за пациента.

 

Повече за Liv Hospital:

Наименованието на Liv Hospital е въодушевено от правилото за „ Leading International Vision “ (в превод – „ водеща интернационална визия “) и от думата „ live “ (живея). Днес лечебните заведения с марката LIV посрещат пациенти от целия свят, като сплотяват всички модерни медицински технологии под един покрив. Високо квалифицирани медицински фрагменти, персонално отношение и персонализирани лечения допълват концепцията за „ медицина от бъдещето “. Всички медицински отделения са построени в сходство с метода за 360-градусово обслужване, като обгръщат профилактиката, диагностиката и лекуването във всички сфери на медицината.

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР