Годишният хороскоп за следващите 12 месеца е пророчество, което съдържа

...
Годишният хороскоп за следващите 12 месеца е пророчество, което съдържа
Коментари Харесай

За някои зодии, тази година ще бъде кошмарна

Годишният хороскоп за идващите 12 месеца е знамение, което съдържа скъпи препоръки за бъдещето. Все отново демонстрира, че някои зодии няма да са щастливи в този миг. Те се сблъскват с проблеми и сложни провокации. Кой би трябвало да бъде изключително внимателен в този момент? Според астролозите 2023 година ще бъде сложен интервал за тези зодии – Рак, Козирог и Водолей.

2023 ще бъде неприятна година за някои зодии

Каква ще бъде 2023 година? Хороскопът за всяко тримесечие ясно демонстрира, че това ще се окаже време на интензивни промени. Никой няма да може да остане на място – обстановката бързо ще изисква да се приспособяваме към новите условия на живот.

Някои зодии, като Лъв, Стрелец и Риби, няма да имат проблем с това. Без страдание те ще изоставят старите си привички и ще отворят изцяло нова страница.

Други обаче ще имат доста проблеми с това. Те ще се изгубят и проектите за бъдещето ще се окажат невъзможни за осъществяване.

Рак, Козирог и Водолей са зодии, които ще бъдат на ръба на колапса повече от един път през 2023 година Тъгата ще ги съпътства през идващите месеци. Техният любовен живот може да има потребност от повече внимание и ще бъде мъчно да съумеят в работата. Хороскопът им за 2023 година звучи потискащо.

Тези зодии ще намразят 2023 година Това ще бъде най-лошият интервал от живота им
Хороскопът за 2023 година демонстрира, че дамите и мъжете от тези зодии ще бъдат доста разочаровани в близко бъдеще:

Рак

Раците ще преживеят мъчително отменяне в любовта. Особено хората, които стартират връзка с някого през първата половина на 2023 година, ще съжаляват горчиво. Ако се доверят на другия човек, скоро ще схванат, че са създали голяма неточност. Техният евентуален сътрудник в действителност ще има любовна връзка с няколко души по едно и също време. През май или юни ще схванат какъв е той в действителност.

През идното време Раците също би трябвало да внимават натрапчивите мисли за обичан човек да не се отразят на професионалния им живот. Шефът бързо ще разбере, в случай че стартират да бъркат или не помнят за значими задължения. Може да не е доста разбиращ.

Козирог

Козирозите тази година ще получат уморителното чувство, че въобще не знаят какво желаят. Много пъти те ще попаднат в обстановка, която ще изисква от тях да създадат избор – и в никакъв случай няма да са сигурни дали взетото решение е вярното. Освен това в обкръжението им ще се появят подправени съветници. Сега не всички другари ще бъдат надеждни. Възможно е също по този начин Козирозите да се почувстват разочаровани от отношението на членовете на фамилията си.

Хората от тази зодия през 2023 година постоянно ще имат усещането, че са сами и не могат да разчитат на ничия помощ. Няколко познанства ще бъдат разрушени поради самотата на Козирозите.

Водолей

Водолеите ще стартират тази година в ужасно въодушевление. Те ще придобият самочувствие и даже ще стартират да се отнасят с предимство към другите. Те постоянно ще бъдат уверени, че имат доста благоприятни условия пред себе си и хората просто чакат контакт от тях.

Те няма да виждат, че тяхното държание обезсърчава колегата им поддържа връзка им. До настъпването на пролетта те ще бъдат сигурни, че той е на тяхно разположение.

През април те ще открият, че са тълкували неправилно ситуацията си до момента. Само тогава те ще оценят смисъла на изгубената връзка и ще стартират да мечтаят за нова обич. Отсрещната страна обаче може към този момент да е влюбена в някой различен. Водолеите няма да могат да не помнят някогашната си половинка до края на 2023 година.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР