Годишната конференция на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще

...
Годишната конференция на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще
Коментари Харесай

Конференция на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов започва утре в София

Годишната конференция на началника на защитата адмирал Емил Ефтимов ще се организира в интервала 8 – 9 февруари 2022 година

Актуалната тематика на форума тази година е „ Адаптиране на структурата на въоръжените сили, планирането, подготовката и потреблението им към условията на концепцията на НАТО за въздържане и защита в Евроатлантическата зона ”.

На събитието ще участват министърът на защитата Стефан Янев, народни представители, ръководители на държавни институции и структури, висшият команден състав на Българската войска, генерали и офицери от типовете Въоръжени сили, шефове на дирекции в Щаба на защитата и Министерството на защитата, началници и командири на структури на директно послушание на министъра на защитата. За присъединяване в конференцията у нас идва началникът на щаба на Съюзното командване на НАТО по интервенциите адмирал Йоахим Рюле.

След приключването на конференцията, на 10 февруари, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще показа „ Анализ на положението и подготовката на Въоръжените сили през 2021 година “. Поканен е да участва президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили на Република България Румен Радев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР