Годишна конференция на гейове, лесбийки и бисексуални, представяни от организацията

...
Годишна конференция на гейове, лесбийки и бисексуални, представяни от организацията
Коментари Харесай

Гнусно: Джендъри изсипаха торби с хлебарки и червеи на гей конференция

Годишна конференция на гейове, лесбийки и бисексуални, представяни от организацията LGB Alliance, е била прекратена от гнусна провокация през вчерашния ден в Уестминстър.

Събитието се е провеждало в Конферентния център “Кралица Елизабет II ” в центъра на Лондон.

Клипове и фотоси в интернет демонстрират по какъв начин 7 транс деятели изсипват две торби с хиляди хлебарки и червеи из залата.

Как трансджендърите са се промъкнали през двойната защита, оборудвана даже и с металодетектори, остава неразбираемо.



Според известие на полицията са арестувани (но не арестувани) четирима от злосторниците, а следствието на противния случай продължава. Участниците в конференцията са били евакуирани.

“Този опит за бойкот приказва доста за нашите съперници. От години идеолозите на половата еднаквост заразяват ЛГБ придвижването, тормозят и заглушават всеки, който не е склонен с тях. Особено тъжно е, че причинителите наподобява

не осъзнават, че мъжете и дамите, събрани през днешния ден тук, се борят за правото си да бъдат гей, лесбийки и бисексуални. ”,

написа изпълнителният шеф на LGB Alliance Кейт Баркър.

“Тези хора са извънредно гнусни фанатици. Транс деятелите ненавиждат LGB Alliance тъкмо толкоз, колкото ненавиждат и дамите! ”, пишат очевидци на саботьорската акция.



В така наречен ЛГБТ+ общественост ври и кипи и рано или късно шареният балон ще се пръсне шумно. От едната страна са гейове, лесбийки и бисексуални, а от другата — последователите на джендърната идеология и половата еднаквост. Първата група оспорва правата на транс индивидите и изрично не приема концепцията, че хората могат да си сменят пола. Другите — трансджендърите — са безусловно уверени, че може. Според тях половата еднаквост е водеща, а не биологичният пол.

“Жертва ” на тази война е и писателката Джоан Роулинг, която неведнъж е посочвала, че без (биологичен) пол няма еднополово привличане. Затова и трансджендърите толкоз я ненавиждат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР