Години затвор грозят американски бизнесмен, след като признал, че е

...
Години затвор грозят американски бизнесмен, след като признал, че е
Коментари Харесай

Милионер пусна частния си самолет на автопилот, за да прави секс с ученичка

Години затвор грозят американски предприемач, откакто признал, че е правил секс с ученичка, до момента в който са летели с частния му аероплан, заяви The Independent. Според правосъдните документи, Стивън Брадли Мел е оставил машината на автопилот, с цел да се отдаде полов контакт с 15-годишна във въздуха.

Търговецът на скъпи бумаги от Ню Джърси е убедил майката на тийнейджърката, че ще ѝ преподава уроци по пилотиране. 53-годишния предприемач ще получи най-малко пет години затвор, откакто е признал виновността си. Той разполага с хеликоптерна площадка в дома си, има няколко самолета и ръководи благотворителната фондация " Air Lifeline ", която оказва помощ на фамилии с деца с медицински проблеми да ги транспортират на всички места из Съединени американски щати за лекуване.

Жененият татко на три деца почнал да си комуникира с тийнейджърата, тогава на 15, с текстови известия и Снапчат през 2017 година, съгласно правосъдната документи. Съобщенията им придобили полов подтекст, откакто той един път я попитал " дали знае по какъв начин се прави орален секс ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР