Години наред вече наблюдавам явни противоречия между факти по дадени

...
Години наред вече наблюдавам явни противоречия между факти по дадени
Коментари Харесай

Нова тройка по Борисовски - за наша сметка!

Години наред към този момент следя очевидни несъгласия сред обстоятелства по дадени случаи и държание на държавните органи по същите случаи. И искрено казано ми е писнало грубо – тъй като е кристално ясно, че с констатиране на това състояние нищичко не се трансформира.
Поредните случаи " вършат ни на маймуни " от тази седмица - персонално мое мнение, че и в трите случая за това става въпрос. На първо място – когато да почне досъдебно произвеждане поради изреченото от Бойко Борисов в. Там най-скандалното беше следното, казано от премиера: " Иначе раздуйте това, че вкарах КФН по " Еврохолд " на тоя да му размажа физиономията, че не се преценява с мене ".
КФН в действителност е влезнала в " Еврохолд ", само че то било да види може ли сдружението да си разреши договорката, споделя прокуратурата. Интересно, при други огромни покупко-продажби дали е по този начин – примерно в този момент при продажбата на " Нова Броудкастинг груп " на сърбите, ще ревизира ли отново по този начин КФН? Или тези неща - дали една договорка е по разпоредбите или не, Комисия за защита на конкуренцията ги прави по закон? Не вярвайте на ушите си, туй то.
От цялата работа най-малко се обясни, че като не е пред камери Борисов счита ръководителя на Народното събрание за елементарна кърджалийска п*тка. Щом ѝ е толкоз достолепието откакто това се разбра обществено, няма какво повече да кажа.
Друго скандално – Кодекса на труда и Закона за трудовата миграция и трудовата подвижност, могат да аплайват и получават коронасубсидии, освен това одобрено със закон. Похвално – еднакъв старт за всички. А не трябваше ли тези, които нарушават разпоредбите, да страдат поради това? Май му викаха правова страна на такова състояние – тези работи нас не ни интересуват.
И за край – не бил пребит от служители на реда. Нищо, че по задоволително малките екрани добре се видя, че е обичай. Нищо, че е бил задържан, освен това нелегално. Следващият път като поискате още пари за заплати, господа полицаи, не чакайте въобще някой да ви съчувства даже за секунда - мизерията сами си я избирате!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР