Годината започва щастливо. През ще има какво да научите. Готовността

...
Годината започва щастливо. През ще има какво да научите. Готовността
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Стрелец за 2020 г.

Годината стартира щастливо. През ще има какво да научите. Готовността ви да учите и да се развивате в този момент ще е от решаващо значение. Връщането към ученето, като се изключи че ще е потребно за работата ви ще се отрази и удобно върху персоналния ви живот. Курсовете, които ще запишете евентуално ще продължат и през , тъй че не се отпускайте.
През ще преминете сериозна инспекция на качествата. Не се подавайте на съмнения в качествата ви. Със сигурност можете доста стига да не се разделяте с дисциплината си. 
През може да се появи опция за промяна на работата. Ще имате опция и да промените самата сфера на активност съществено. Съдбата ще бъде великодушна към вас - единствено би трябвало уловите моментите, които ви се дават. 
През на напред във времето ще излязат любовните ви връзки. Доверете се на интуицията си. Тя няма да ви подведе. Не допускайте да бъдете манипулирани. През юни и юли ще ви е мъчно да вършиме нещо друго друго от това да се наслаждавате на лятото. Все отново се забавлявайте рационално и съобразено с финансовите ви благоприятни условия, с цел да не попаднете в затруднено състояние.
Умората от свободното време ще ви връхлети през , когато още веднъж ще бъдете изпълнени с готовност да извършите нещо по-полезно със себе си. Това е положително време за образование, нищо не пречи да извършите това и сами.
няма да ви спести провокациите, които ще са ви нужни, с цел да преминете на едно по-високо равнище на развиване. Ще ви е мъчно, само че в случай че се решите да се заемете с провокациите, които се обрисуват в служебно отношение ще си гарантирате благополучие през идващите години. 
ще са наситени със събития месеци. Вашето присъединяване в тях, контактите, които ще установите и добитият опит ще бъдат солидна основа за професионалното ви развиване.
През посветете времето и себе си на фамилията ви. Наситените отминали месеци и седмици са лишили огромна част от нужното другарство с околните ви. Сега ще би трябвало да наваксате с грижите и вниманието, които има се поставят.
През 2020 година Меркурий  ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера  ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от финансов темперамент. Възможно е връщането на остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс  ще бъде назадничав от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР