Годината започва и завършва с Козирог, първият зодиакален знак от

...
Годината започва и завършва с Козирог, първият зодиакален знак от
Коментари Харесай

7 знака, че сте истински Козирог

Годината стартира и приключва с Козирог, първият зодиакален знак от календара. Те обичат да управляват и всичко да е по “техния ” метод. Козирогът се отъждествява  с планинска коза. Справя се отлично самичък, движи се постепенно и решително към върха. Истински Козирог ли сте? Проверете сами:

1. ЛОЯЛНИ съдебна техническа експертиза.
Вие сте предани, правилни и всеотдайни. Отдавате се на 100% на колегата и приятелите си. Важните хора за вас знаят това и разчитат на вас и това е една от чертите, които най-вече харесват във вас.

2. НЕДОСТЪПНИ съдебна техническа експертиза.
Вие давате всичко от себе си за хора или инициативи, по тази причина първоначално сте много мнителни и недостъпни. Трудно допускате нови хора във вътрешния си кръг (който, апропо, е ужасно място). Чудите се тези хора в действителност ли заслужават вашата безкористна обич и лоялност? Това би трябвало да се ревизира и потвърди с времето.

3. МРАЗИТЕ ДА ЗАКЪСНЯВАТЕ.
Никога не закъснявате за срещи: настоятелен или персонални. Кажете ли, че сте там, вие сте там - даже малко по-рано. От друга страна, доста се ядосвате на хора, които закъсняват и не демонстрират задоволително почитание.
5 присъщи черти на зодия КОЗИРОГ, които да опознаете
Ако би трябвало да опишем Козирозите с една дума, то тя би била МОЩ.  Те могат да реализират каквото си изискат, без значение от количеств...
Прочети повече
4. ВИНАГИ ИМАТЕ ПЛАН + РЕЗЕРВЕН ПЛАН ЗА ВСИЧКО.
Имате неповторимата заложба да виждате всички вероятни сюжети, които могат да се разиграят в разнообразни обстановки. Това е вашата СУПЕР мощ. Готови сте за “евентуално вероятните евентуални усложнения ”, които могат да се случат. Знаете, че би трябвало крепко да работите, с цел да постигнете това, което сте си сложили за цел.

5. НЕ ДЕЙСТВАТЕ СПОНТАННО В ЛЮБОВТА.
Следвате стила на костенурката - постепенно, само че несъмнено печелите надпреварата. Това е правилото ви, когато се свързвате с други хора. Как може да знаете, че някой в действителност е за вас, в случай че не сте минали дружно през разнообразни тествания? Тъй като Козирогът се ръководи от Сатурн, той надълбоко има вяра, че “хубавите неща изискват старания, дълги часова и най-важното от всичко … майсторство ”. Това предписание изключително важи за връзките - сантиментални и платонични. Дали този нов човек, който срещнахте, си заслужава времето и вниманието? Времето ще покаже. Но обичате ли някого, се отдавате до дъно! Хубавите неща идват при тези, които чакат.

6. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪРПЕЛИВИ И УСТОЙЧИВИ съдебна техническа експертиза.
Вашият сезон е зимата, а вие притежавате необикновено самообладание и устойчивост. Оцелявате в най-тежки условия и сте подготвени на всеотдайност.

7. КАТО ВИНОТО СТЕ…СТАВАТЕ ВСЕ ПО-ХУБАВИ С ВЪЗРАСТТА.
Вие сте забавен знак, развивате се и се усъвършенствате с времето. Точно като хубавото остаряло вино! Сложна персона сте. Трябва ви много време да се установите на мястото си в обществото, само че извършите ли го един път, стоите решително и печелите от ден на ден почит и благосклонности от другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР