Годината стартира с неочакваната раздяла между любимците от Господари на

...
Годината стартира с неочакваната раздяла между любимците от Господари на
Коментари Харесай

Това са най-шокиращите звездни разводи на 2019

Годината започва с непредвидената разлъка сред любимците от " Господари на ефира " Димитър Рачков и Мария Игнатова. Двамата изглеждаха като съвършена двойка както на екран, по този начин и в действителния живот, само че с годините и с нежеланието на Мария да подари комика с дете връзката им се изчерпала и двамата решили всеки да поеми по собствен личен път.

Скандална беше раздялата сред поп фолк певицата Кали и бащата на третото ѝ дете - асеновградският предприемач Владимир. След разлъката им двамата се плюха по медиите и се упрекваха взаимно, като той даже призна, че тя му е изневерявала с различен и сподели нейни чатове.

Тенис легендата Грегор Димитров скъса със световноизвестната си другарка - певицата Никол Шерцингер. Двамата имат доста натоварени графици и се виждали през няколко месеца, по тази причина решили, че е по-добре да си останат единствено другари.

Само три месеца след грандиозната женитба Софи Маринова и Гринго се разведоха след побой от негова страна. Ромската перла се кълнеше, че обича айтозлията повече от всичко и го чакаше с месеци да излезе от пандиза, с цел да сключат брак, който устоя по-малко от престоя му в ареста.

Сръбкинята Биляна Дол заряза футболиста Валери Божинов след поредност от изневери от негова страна.

Най-шокиращата раздяла е тази сред поп фолк дивата Андреа и боксьора Кубрат Пулев. След 12-годишна връзка, вместо женитба и деца, двамата избраха да скъсат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР