Годината на обикновено се счита за много благополучна в източния

...
Годината на обикновено се счита за много благополучна в източния
Коментари Харесай

Приказно богатство и кариерно израстване: какво ви очаква през 2023 г.

 Годината на нормално се смята за доста благополучна в източния календар.

На напред във времето излизат фамилните полезности и всичко обвързвано с дома и ползите на околните: намиране на личен дом, пътешестване, раждане на деца, възобновяване на контакти с родственици. Заекът избира спокойните хора, цени упоритата работа и избира компромисите пред споровете и спонтанните внезапни решения.

Въпреки това, както означават астролозите, за представителите на 12-те знака на зодиака годината е подготвила някои изненади, които би трябвало да се вземат поради, с цел да я изживеете умерено и наред.

Овен

Предстоящата година не дава обещание цялостно успокоение за Овните. Ходът на планетите обаче дава обещание поддръжка на представителите на знака, която ще им разреши да се оправят с зародилите компликации. През първите шест месеца на годината ви чака интервал на себеутвърждаване в професионалното занятие. Тук са вероятни както възходи, по този начин и падения, само че като цяло прогнозата е удобна – с старания ще постигнете резултати.

През втората половина на годината Овните ще имат благоприятни условия да подобрят финансовото си положение. Особено сполучлив във връзка с облагата ще бъде интервалът от септември до ноември. Ще можете да извършите покупки, за които от дълго време сте мечтали.

За Овните е време да подредят нещата в сърдечните каузи. Ако нещо не е доизказано с обичан човек, натрупали са се недоразумения, то в този момент е моментът да го изгладите.

Телец

Телците ще би трябвало да работят доста, с цел да се приближат до задачите си. Трябва да преосмислите доста неща – и да ги погледнете по нов метод. През първата половина на годината звездите няма да благоприятстват изключително напредъка в кариерата. Въпреки това ще съумеете да създадете запас за бъдещето, да се справите със остарели проблеми, които спъват опцията ви да продължите напред. Не спирайте да се движите – това ще провокира обилни промени в живота ви към по-добро.

Лятото ще бъде добър интервал за професионално израстване и благоденствие. Именно целенасочеността ще има позитивно влияние върху финансовото благоденствие в бъдеще.

На любовния фронт Телецът е извънредно деен. Но в случай че самотните представители на знака могат да си разрешат няколко ярки романа, да са сигурни в личната си прелест за противоположния пол, то хората, които са обвързани със отговорности, би трябвало да забавят първоначално, в противоположен случай рискуват да разрушат в действителност значими връзки заради моментно въодушевление.

Близнаци

Близнаците не би трябвало да правят оценка протичащото се съгласно първите повърхностни чувства: събития, които в началото наподобяват отрицателни, могат да ви донесат шанс в бъдеще. Годината ще бъде богата както на проекти, по този начин и на благоприятни условия за тяхното осъществяване. Приятели и съидейници ще ви оказват помощ с това. Присъщата ви увереност и деятелност ще допринесат за постигането на впечатляващи резултати.

В края на пролетта обърнете внимание на здравето си – през април-май ще бъдете уязвими за инфекции. До края на годината има късмет да получите завещание или огромна облага.

Самотните Близнаци би трябвало да се вгледат деликатно в хората към тях – евентуално тяхната сродна душа е наоколо. Има огромен късмет именно  идната година да ви е подготвила съдбовна среща, която да приключи с благополучен край.

Рак

Годината за Раците ще бъде извънредно значима по въпросите на кариерата. Вероятни са промени в обсега на дейностите, преразглеждане на задачите, към които ще ви тласнат някои разочарования. В края на пролетта ще пристигна добър интервал за реализиране на проекти и лелеяни хрумвания. Именно през втората половина на годината фантазиите ще се осъществен.

Представителите на знака през идващите 12 месеца ще бъдат финансово постоянни. Сериозно нарастване на приходите не се чака, само че няма да останат без пари.

За самотните Раци звездите дават обещание доста дълбока и благоговейна романтика, която ще им разреши да открият нови аспекти на своята персона.

Лъв

Лъвовете ще имат добра година. Положителни промени чакат представителите на знака в доста сфери на живота. Ще бъдете приети за вашите заслуги и ще разширите въздействието си в професионалните действия. Склонността към преувеличаване на вашите благоприятни условия обаче може да докара до някои проблеми. Не се подвеждайте по великодушни обещания – и не ги давайте сами.

Можете доста да увеличите приходите си. Успехът ще пристигна при тези, които ще бъдат деликатни към „ рецептата “ за триумф на своята среда – и да вземем за пример сменят специализацията си.

Свикнал да превзема сърцата, самият Лъв може да се окаже в ролята на плячка. За представителите на знака е значимо да не губят нерешителност, с цел да не изпитат цялата гама от трагични усеща на отхвърления ухажор.

Дева

Следващата година ще донесе огромни промени в живота на Девата, които в последна сметка ще се окажат позитивни. Първата половина на годината дава обещание благоприятни условия за увеличение на благосъстоянието посредством връзки с верните хора или посредством завещание. В същото време би трябвало да имате поради заплахата от финансови загуби, които могат да ви дебнат заради прекалено разточителство или лекомислие.

От лятото стартира най-благоприятният интервал за кариера и професионална активност. Не бива обаче да поемате цялата работа на плещите си. Важно е да държите връзка с екипа, да разпределите задания и задания сред чиновниците.

Девата ще има късмет да поправя грешките от предишното, да смъкна от плещите си бремето на несполучливи връзки, с цел да срещне същинската си обич и да откри фамилно благополучие.

Везни

За Везните през първата половина на годината триумфът ще зависи от близките и умеенето на представителите на знака да си сътрудничат. Това е времето, което да посветите на установяването на потребни взаимоотношения. Важно е обаче да се отнасяте доста деликатно към входящите оферти, изключително за промяна на работа – заявеният приход няма да бъде реализиран и новата сфера на активност ще се окаже малко забавна, всяко предпочитание за напредък и рационализиране може да изчезне.

В края на април и началото на май събитията може да се наложи да преразгледате бюджета си. Елиминирайте финансовите опасности и бъдете извънредно деликатни по въпросите на вложенията. Втората половина на годината ще даде положителни благоприятни условия за възстановяване на финансовото положение.

Везните се предизвикват да поемат самодейността в любовната сфера. Основното нещо е да не хабите сила за апатичен човек, а да се насочите към някой, който ви въодушевява с откровен интерес.

Скорпион

За родените под съзвездието Скорпион 2023 година готви смяна. В началото и в края на годината ще е изключително потребно да обърнете внимание на финансовите каузи. Опитайте се да избегнете ненужни разноски, помислете по какъв начин бихте могли да увеличите приходите си. В средата на годината би трябвало да работите крепко – единствено по този начин можете да постигнете мечтаните резултати. Успехът ще пристигна на настоящото място на работа. Важно е обаче да разберете, че не всички цели ще бъдат реализирани. Това ще би трябвало да се реши. Бъдете деликатни към хората към вас – би трябвало да се доверявате единствено на най-близките си.

Краят на годината ще донесе приятна изненада под формата на огромна сума пари: бонус, премия, скъп подарък от сътрудници или родственици.

Скорпионите ще имат опция да върнат остарялата си обич, да не помнят недоволствата – и още веднъж да изградят взаимен живот. Важно е единствено да не прекалявате да не забравяте за възприятията на другата си половина.

Стрелец

За Стрелците годината като цяло ще се окаже доста удобна. През първата половина на годината положителното стичане на събитията ще ви помогне да преодолеете компликациите, вследствие на което ще усетите повишение на оптимизма и усета към живота. През втората половина на годината ви чакат промени в професионалната активност. Моментът е добър за търсене на нова работа или пускане на нов план.

Не се предлага да давате огромни заеми даже на близки другари и родственици, защото те могат да се възползват от добротата ви и няма да върнат дълга скоро.

Годината ще даде на Стрелците доста нови срещи и запознанства. Ако жаждата за обич надделее над любовта към самотата, тогава ще намерите хармонична и откровена връзка, която може да се развие в фамилни връзки.

Козирог

Козирозите ще изпитат смесено въздействие на планетите. Сатурн ще сътвори някои компликации в бизнеса и в професионалната сфера. Възможно е да сте обременени от отговорности, свързани с вашите родственици, обичани хора, с тези, с които непрекъснато поддържате връзка. Трябва да сте подготвени да преразгледате вашите цели или способи за постигането им. През пролетта се предлага да вземете спомагателен план на главната работа или да се съгласите на предложение за съдействие в друга област.

През първата половина на годината ще бъдат настоящи въпроси и проблеми, свързани с дома, фамилията и местожителството. Ще се стремите да подобрите изискванията си на живот, по тази причина може да зародят въпроси по отношение на закупуване на парцел, ремонт или градеж на къща. Втората половина на годината ще бъде по-благоприятна и ще ви разреши да започнете сполучливото осъществяване на от дълго време планувани проекти.

Козирогът може да изпита несподелено възприятие и да загуби успокоение заради това. Въпреки това, няма да ви се постанова да скърбите дълго време – лек разказ ще ви върне усета към живота.

Водолей

За Водолеите извънредно значимо ще стане дейното другарство, обмяната на хрумвания с другари и сътрудници. По време на тези полемики вашата креативност ще нарасне. С началото на пролетта ще би трябвало да решите кое е главното за вас и кое второстепенно. През този интервал, в случай че приходите се усилват, това се дължи единствено на вашата упорита работа и фокусиране върху задачата. В същото време е значимо да запомните, че даже при увеличение на приходите е належащо рационално да се разпределят средствата. Повечето от тях се предлага да спестявате, инвестирате.

В края на април – началото на май може да срещнете компликации във връзка с фамилията, дома, околните.

Самотните Водолеи би трябвало да загърбят срамежливостта си и да се опитат да привлекат обекта на своята благосклонност със своя разсъдък, сексапил и чудесно възприятие за комизъм. Звездите ви дават обещание шеметна романтика.

Риби

Рибите ги чака възстановяване на финансовото положение и нови благоприятни условия за развиване. През първата половина на годината ще можете да намерите по-добра работа или спомагателни източници на приходи. През пролетта представителите на знака ще би трябвало да се освободят от илюзиите, а с помощта на това вие ще можете да си поставите по-реалистични цели. През втората половина на годината ви чакат забавни срещи и възобновяване на обществения кръг. Ще научите доста нови неща, по отношение на това възгледите ви за света може да стартират да се трансформират.

В края на годината Рибите ще станат по-разточителни. И с цел да запазите спестяванията си, би трябвало да помислите дали всички стремежи са нужда или можете да се ограничите по някакъв метод.

Недостъпността и самоувереността ще оказват помощ на Рибите да реализират триумф с противоположния пол. Тези представители на зодията, които към този момент са намерили персонално благополучие, би трябвало да внесат свежи цветове в фамилния обичай. Важно е да намалите егоизма си и да спрете да ревнувате колегата си, да се научите да го слушате и да търсите взаимни отстъпки.

За енергетика – Ирина Калинина

 



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР