Годината бавно, но сигурно напредва и докато се огледаме, вече

...
Годината бавно, но сигурно напредва и докато се огледаме, вече
Коментари Харесай

5 от най-големите тайни на интериорните дизайнери – приложете ги и за вашата всекидневна

Годината постепенно, само че несъмнено напредва и до момента в който се огледаме, към този момент ще посрещаме първата пролет. Веднага ни изникват в мозъка някои „ мемета “ вид очакване и действителност. Обикновено упованията за първа пролет са шопинг за дрешки с пастелни цветове, разходки из модерно заведения, букети с божури и други хубави неща.

Уви, действителността е друга и тя се свежда до едно – ремонт. Дали опреснителен или главен, ремонтът нормално е нещо хубаво едвам когато към този момент е отминал, тъй като върви с известна доза главоболие и неудобства. Но пък когато крайният резултат е налице, може умерено да се обърнете обратно и да си кажете „ Струваше си! “.

Ние сме тук, с цел да ви дадем няколко свежи хрумвания за сърцето на дома – всекидневната, където се случват най-приятните и занимателни интензивности – от време със фамилията и посрещане на обичаните посетители до собствените празници, когато честваме персоналните си победи.

 iStock/Getty Images

Цвят за въодушевление

Цветовете, които избирате за вашата всекидневна, ще повлияят на това по какъв начин се чувствате в нея. Те могат както да ви енергизират, по този начин и да ви подействат отпускащо, според от това какъв брой интензивни са и колко топли или студени са. Ако заложите на нежно синьо и бяло, вашата всекидневна ще бъде оптически по-просторна, спокойна и изчистена. Ако желаете пък да се чувствате по-уютно и да внесете топлота, може да заложите на цветове като светлокафяво, бежово или жълто.

Стъпвайте самоуверено в новия хол

В сходство с функционалността на всекидневната като стая, в която всички се събират, изберете подова настилка, която обезпечава комфорт и акцентира дизайна. Цветните килими с забавни и витални шарки са страховит избор, в случай че желаете да наблегнете стила си и да поставите акцент. Ако сте по-традиционно настроени и не ви се опитва, изберете неутрална настилка, която разрешава на вниманието да се концентрира върху мебелите или декорацията. Паркетът, комбиниран с килим, е измежду най-популярните разновидности за под в хола, само че постоянно може да заложите и на нещо друго, като да вземем за пример плочки или съвременен балатум.

Комуникация, с помощта на мебелите

Холът е най-вече място за събиране, тъй че използвайте подредбата на мебелите, с цел да насърчите диалога и връзката. Диваните, фотьойлите и табуретките е добре да са малко по-далеч от стените и да са позиционирани едни против други. Ако имате огромна всекидневна, може умерено да я разделите на две – от едната страна да имате холна гарнитура, а от другата – трапезна или бар маса с няколко стола. несъмнено хваща окото със своята семпла линия на модела, която се вписва чудесно в стилово разнородни интериори. Освен това предлага безукорен комфорт при седене или в режим за сън, обезпечен от качество на материалите, от които е направен.

 Мебели Виденов

Имаме и предложение за харесващите кръглите маси и стилните кресла – е идеалното решение за сладки раздумки или фамилни игри – просто съчетайте с вярната трапезна маса. Ако ви трябват повече места за по-големи групи, сдобийте се с няколко стола или пуфове, които да ви стоят в запаса, до момента в който потрябват.

 Мебели Виденов

Фенове сме на   поради виталните цветове и забавния дизайн.

 Мебели Виденов

Осветлението – пътят към уюта

Светлината във вашата всекидневна би трябвало да е ориентирана към основаване на умерено, удобно въодушевление. Стремете се към ефектното и толкоз съвременно „ утайване “ на светлина и позиционирайте осветителните си тела по този начин, че да образуват почти триъгълник, с цел да осигурите положително разпределяне на светлината или да акцентирате върху нещо съответно. Съветваме ви да се обзаведете и с хубав полилей, и с гръмък като този, с цел да може да си играете със светлината по няколко метода и да имате разнообразни варианти според от мотива.

 Мебели Виденов

Забавлявайте се

Ако вашата всекидневна е и стаята, в която всяка вечер се събирате със фамилията, то тв приемникът, конзолата или секцията за книги са от решаващо значение за дейностите по време на или след вечеря. Телевизорът е класика и би трябвало да е ситуиран по този начин, че да има централно място в помещението, само че въпреки всичко да е елегантно вписващ се в интериора. е повече от превъзходен избор, тъй като освен включва всичко належащо за домашната техника (нисък долап, полица, висок долап и ТВ модул), само че е и със супер ефектно LED осветяване.

 Мебели Виденов

Относно библиотеката и друга техника, която ползвате в семейството – добре е да има къде да се приберат, с цел да наподобява стаята елегантно, а не да е претрупана с движимости – може да съчетаете скрин с допълнително място за предпазване като   или с минималистична и изчистена полица като . И двете са чудесни както за обичаното ви четиво или настолна игра, по този начин и за разнообразни украшения, които придават самостоятелния темперамент на хола ви.

 Мебели Виденов

 Мебели Виденов

Разбира се, това е единствено част от предложенията за обзавеждане, както и образци за мебели и аксесоари – всичко зависи от вас, творчеството ви и личните ви желания. За благополучие, в оферират в действителност голямо многообразие, което ще трансформира обзавеждането и декорирането в прелестно преживяване и всеки ще открие нещо за себе си и дома си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР