Година след задържането си футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд

...
Година след задържането си футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд
Коментари Харесай

Изненада от Манчестър: свалиха всички обвинения срещу Мейсън Грийнууд

Година след задържането си футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд към този момент е свободен човек, откакто всички обвинявания против него бяха свалени. На 30 януари 2022 година нападателят беше задържан, а по-късно и упрекнат в опит за обезчестяване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо държание по отношение на някогашната му другарка.

После той беше пуснат под гаранция, след това отново арестуван, само че и още веднъж пуснат в изчакване на процеса, който беше плануван да стартира чак на 27 ноември 2023 година Днес обаче от полицията оповестиха, че Грийнууд към този момент не е обвинен.

След задържането му Манчестър Юнайтед се разграничи от него и не му даваше да тренира с отбора. Последният му мача за отбора беше на 21 януари 2022 година

Скандалът преди година избухна, откакто в обществените медии бяха оповестени фотоси и видеоклипове от жена, която осведоми за осъществено против нея физическо принуждение.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР