Година след внезапната смърт на актрисата Лорина Камбурова нейната приятелка

...
Година след внезапната смърт на актрисата Лорина Камбурова нейната приятелка
Коментари Харесай

Спомени за Лорина Камбурова: как я помнят любимият мъж и приятелката й

Година след неочакваната гибел на актрисата Лорина Камбурова нейната другарка Дели Алън и обичаният й Ауи Рабелиста споделят спомените си за нея в " Преди обед ". На 25. 10. 2021 тя щеше да навърши 30 години. Българската актриса след здравословни затруднения.

" Понякога й беше мъчно да си поеме въздух и изпадаше в суматоха. Обаждаше ми се в 2 или 3 през нощта. Беше ми мъчно, тъй като чувах учестеното й дишане. Усещах, че пулсът й препуска. Опитвах се да я укротявам, правехме извършения за дишане. Веднъж ми сподели " Продължавай да приказваш, гласът ти ме успокоява ". Предложих й да иде в болница и в последна сметка тя отиде. Но точно там се болести с коронавирус. " - споделя Ауи Рабелиста (фотограф и оператор), на който тя е споделила, че има фиброза на белия дроб.

Двамата се срещат на фотосите на кино лентата " Поробени ", а по-късно постоянно се чуват, до момента в който той живее в Швеция, а тя снима в Русия.



Фотографът даже обмислял да влезе в Русия като прекоси границата със Северна Финландия пешком, само че това се оказва доста комплицирано. Пандемията прави нещата още по-трудни.

Актрисата била заинтригувана от неговия метод на живот, защото той прекарва месеци измежду дивата природа, има кон и кучета.

След последния им диалог Ауи отпътува на експедиция в планината, където няма обсег. Усетил, че тя му липсва доста през това време, възнамерява да й признае възприятията си, откакто се върне. Така и не съумява.

Приятелката й Дели Алън, актриса и продуцент, споделя, че двете са възнамерявали да живеят дружно в Англия и даже са си търсили апартамент чартърен.

" Точно тогава обаче й предложиха роля в " Скъпи наследници ". Казах й - " Приемай ролята. Това е страхотна опция! " Знаех какъв брой обича да бъде на терен. Нямаше по какъв начин да бъда лакомец и да й кажа да идва в Англия. Сега ми се желае да си бяхме живели дружно през тези години, само че се веселя на това, което даде на феновете с тази роля. "

Дели Алън и Ауи построяват мемориал на актрисата на едно от най-любимите й места на нос Калиакра.

Как наподобява той и какво си споделят в последния си диалог Лорина и Ауи - четете на.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР