Година след като окончателно се раздели с Димитър Рачков, Мария

...
Година след като окончателно се раздели с Димитър Рачков, Мария
Коментари Харесай

Мария смени Рачков с интелектуалец! Легендарният Ивайло Нойзи Цветков е новото й гадже

Година откакто дефинитивно се раздели с Димитър Рачков, Мария Игнатова още веднъж е щастливо влюбена, научи HotArena. Господарката на ефира е сменила своя някогашен сътрудник с интелектуалец. Това е Ивайло Нойзи Цветков, нашумял през 90-те години на предишния век като основен редактор на паметното списание „ Егоист ”, а в по-ново време – като един от стратезите на „ Демократична България ”.

Мария и Нойзи се познавали от години, само че станали двойка едвам преди към месец и половина, настояват източници на „ Уикенд ”. Нойзи бил индивидът, подкрепил Господарката да прави „ нещо свое ”, а точно шоуто „ Без грам инстасрам ”, което показа точно на Свети Валентин в столичен клуб. Именно той ѝ дал концепцията да се опитва с модерната в последно време стендъп комедия и даже ѝ предложил да ѝ помогне, в случай че има потребност. Някои считат, че част от скечовете са редактирани и дописани от него. Покрай тези диалози възприятията сред двамата почнали да се разпалват и сега те към този момент не криели своята връзка.

Ивайло Нойзи Цветков минава за един от най-изявените млади десни интелектуалци. Един от основателите на паметното в близкото предишното списание „ Егоист ”, през годините той се е изявявал в много медийни планове, без обаче да доближи славата на Димитър Рачков, нито неговите възнаграждения. Затова пък постоянно е изпъквал с осведоменост. Именно това е повода по него да си падат главно интелектуалки, в това число някои наши изявени актриси, художнички и оперни певици. „ Язък за умния мъж! Много тъп избор е направил! ” – по този начин някои от тях реагират на новината, че Нойзи има връзки с Мария Игнатова. „ За какво си приказват тези двамата, когато не вършат секс? Явно всички мъже си падат по руси, без значение какъв брой багаж имат! ”, е техният извод по отношение на новата любовна световна двойка.

Не липсват и хора, които се чудят на избора на Мария. Според тях с напредването на възрастта тя прави все по-неизгодни във финансово отношение ходове с мъжете. От милионера Петко Димитров преди години мина на Димитър Рачков, само че когато той стана един от най-добре платените артисти в страната, се трансферира на Ивайло Нойзи Цветков. Последният на фона на всичките си интелектуални качества надали в миналото ще може да доближи Рачков в материално измерение.

Въпреки че хората към тях цъкат с езици, Мария и Нойзи изглеждали доста задоволени от своята връзка. На пръв взор сред двамата няма нищо общо, само че в действителност не е тъкмо по този начин. Тя има наследник, който живее с някогашния ѝ мъж (Петко), той пък има щерка, която живее с майка си (бившата му жена). Той цялостен живот е работил в медиите, тя започва кариерата си като състезателен публицист, преди да стане Господарка на ефира. Той е бил основен редактор в родното издание на най-популярното мъжко списание в света, тя пък е театралничила без облекла за фотоси в мъжко списание. Така че най-вероятно намират общи тематики, когато изобщо беседват.

В същото време Димитър Рачков продължава своята интимна спекулация със силиконовата русокоска Анита Димитрова, която е родом от Хасково. Участничката в състезанието Мис Плеймейт 2017 неотдавна бе на Малдивите дружно с артиста. Двамата към този момент живеят дружно, макар че се стараят да не обявяват връзката си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР