Година след като британският принц Хари и съпругата му Меган

...
Година след като британският принц Хари и съпругата му Меган
Коментари Харесай

Музеят на Мадам Тюсо премести фигурите на Хари и Меган в зона Холивуд

Година откакто английският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се отдръпнаха от кралските си задължения и се реалокираха в Лос Анджелис, музеят на Мадам Тюсо реши, че мястото на восъчните им фигури към този момент е в зоната с холивудските звезди, заяви Ройтерс. 

Херцозите на Съсекс заживяха без значение, реалокираха се в Съединени американски щати и подписаха контракти с " Нетфликс ", " Спотифай " и " Епъл ". 

Восъчните им фигури към този момент не са в кралската зона на музея на Мадам Тюсо в Лондон. " Хари и Меган са в друга зона, музеят на Мадам Тюсо в Лондон реалокира фигурите им в напълно новата зона Наградно празненство, с цел да означи преместването им от Фрогмор в Холивуд ", се показва в изказване на музея. 

По-късно този месец се чака премиерата на стрийминг платформата " Епъл Ти Ви + " на документална поредност за психологичното здраве с водещи принц Хари и Опра Уинфри, предава Българска телеграфна агенция. 

Преди премиерата принц Хари взе участие в подкаста " Армчеър експърт " на американския артист Дакс Шепърд и съпостави живота си като кралска персона с " Шоуто на Труман " - филм за човек, който срещу волята си пораства като основен воин в световноизвестно риалити шоу. 

Принц Хари разкри също, че когато почнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, с цел да избегнат папараците и че двамата се радват на повече независимост, откогато са се преместили в Калифорния със сина си Арчи. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР