Година и половина след като съобщи официално за връзката си

...
Година и половина след като съобщи официално за връзката си
Коментари Харесай

Теди Кацарова вдига нова сватба

Година и половина откакто заяви публично за връзката си с чеха Ян, Теди Кацарова към този момент е сгодена за него и се готви за женитба. Това стана ясно от телевизионна изява на двойката неотдавна. Бъдещите младоженци имат по един бракоразвод зад гърбовете си, само че това не им пречи да имат вяра, че този път опитът им да основат семейство ще е сполучлив.

След като в продължение на към две години влюбените поддържаха връзката си от разстояние, Ян е решил да смени адресната си регистрация. Той към този момент публично живее в България, с цел да е покрай своята обичана.

„ Решението беше мъчно, само че си заслужаваше. Обичам Теди и тя е преди всичко в живота ми ", показа пред Би Ти Ви чехът, който е някогашен национал по хандбал в страната си.

Доскоро той живееше в Прага и твърди, че хората тук имат друг нрав от сънародниците му, без да прецизира дали ги вижда в положителна или в отрицателна светлина.

Благодарение на обичаната му обаче преходът бил много елементарен - тя се грижела за него, готвела му, била постоянно усмихната и в положително въодушевление. Ян към този момент ѝ бил поднесъл годежен пръстен и тя споделила „ Да! ”. И двамата са разведени.

Теди, която в края на март навърши 45 години, до неотдавна мислела, че няма да открие мъж, с който да се престраши още веднъж да влезе в гражданското, откакто преди 14 години се разведе с финландеца Макс, поради който отпътува на север. Ян обаче я обичал доста, разбирал я, подкрепял я и уважавал специалността ѝ, поради която Кацарова доста пътува и постоянно работи късно вечер.

Както „ Уикенд " от дълго време писа, двамата са се срещнали през лятото на 2021-ва, когато чехът бил във Варна. Попаднал инцидентно на присъединяване на Теди в локален клуб и незабавно се влюбил в нея. „ Тя беше като привидение в средата на клуба и аз я почувствах до себе си. Погледна ме и по този начин се случи всичко. Късмет! ", споделя младият мъж.

Той безусловно се залепил за родната звезда и останал до нея през цялата вечер. Макар че имала проекти да напусне града на идващия ден, тя решила да остане още малко, с цел да бъде с новия си обожател. Двамата прекарали цялата нощ на плажа, като не спрели да си приказват и да се смеят. След това поддържали връзката си от разстояние. Следващият стадий от развиването на връзките им бил Ян да се реалокира от Прага в София. Певицата била безапелационна, че няма да сменя страната, в която живее, откакто един път към този момент се е омъжвала във Финландия и е била нещастна там.

Сватбата и основаването на семейство е най-логичната стъпка в връзките сред влюбените. През 2021 година Теди сподели, че не крои сходни проекти, само че не щеш ли още веднъж е с годежен пръстен и бясно влюбена. Засега не е обявено по кое време се възнамерява сватбата.

Възможно е да бъде през лятото. Най-вероятно двойката ще побърза и да се снабди с правоприемник, защото възрастта на бъдещата младоженка не разрешава дълго отсрочване на този миг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР