Година и половина ще прекара зад решетките 39-годишен казанлъчанин, който

...
Година и половина ще прекара зад решетките 39-годишен казанлъчанин, който
Коментари Харесай

Мъж, заплашил с убийство родната си майка, влиза в затвора

 Година и половина ще прекара зад решетките 39-годишен казанлъчанин, който застана пред Темида в родния си град поради закана за ликвидиране по отношение на родната си майка.

В самото начало на новата 2021 –а състав на районното съдилище е одобрил съглашение сред наблюдаващия прокурор и обвинения З.А., съгласно което в началото наказването ще се извършва при непоколебим режим.

Историята започва през 2018-а, когато престъпно проявеният и нееднократно осъждан за разнообразни закононарушения мъж напуснал фамилното жилище, където останали родителката и сестра му.Няколко месеца по-късно З.А. стартира да тормози и двете като упорствал те да му заплатят каузи. В резултат на съвсем всекидневния телефонен тормоз майката се принудила да ипотекира жилището и да му даде желаната сума.

След като получили парите, З.А. не се обаждал няколко месеца, само че от 18 до 27 ноември 2019-а възобновил издевателството като на два пъти отправил недвусмислени закани от рода на " Ще те убия, ще те запаля, ще умреш в пъклен страдания “, което извело старата жена от равновесие и тя подала тъжба в полицията.Въпреки отправените предизвестия и издадена заповед за отбрана от домашно принуждение вербалните офанзиви траяли.След последната се стигнало да задържането му и формиране на наказателно произвеждане.Определението на съда е дефинитивно, З.А. е наведен в пандиза, прецизират от Апелативна прокуратура – Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР