Годеницата на Джеф Безос, Лорън Санчес, похвали принц Хари и

...
Годеницата на Джеф Безос, Лорън Санчес, похвали принц Хари и
Коментари Харесай

Лорън Санчес очарована от „авиационните легенди“ принц Хари и Джон Траволта

Годеницата на Джеф Безос, Лорън Санчес, похвали принц Хари и Джон Траволта след 21-вата годишна гала по награждаването на живите митове на авиацията в петък вечер в Бевърли Хилс, Калифорния.

„ За мен беше чест да бъда в компанията на такива митове в авиацията, които са оформили историята и бъдещето на полетите “ , написа бившата водеща в Instagram.
               

54-годишната Санчес, която сподели „ да “ на предложението на милиардера през май 2023 година, включи черно-бяла фотография на себе си, Безос, Траволта и херцога на Съсекс, усмихнати дружно зад кулисите по време на награждаването.

Докато Санчес вървеше сама по аления килим, по-късно зад кулисите към нея се причисли Безос, който бе въведен в организацията през 2019 година, според People.

Jeff Bezos’ fiancée Lauren Sánchez gushes over ‘aviation legends’ Prince Harry and John Travolta
— Page Six (@PageSix)
Телевизионната водеща носеше черна рокля без презрамки с дълги до лактите черни ръкавици за събитието, оформяйки косата си в класическа вдигната коса с бретон, подчертаващ лицето ѝ. Разбира се, царствената форма беше допълнена с солидния ѝ 20-каратов годежен пръстен от създателя на Amazon.

В отделна публикация в Instagram Санчес сподели външния си тип на аления килим със серия от блестящи фрагменти от събитието.

„ Каква красива вечер бе нощес,  [
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР