Годеник научи за разтърсваща тайна за своята избраница и реши

...
Годеник научи за разтърсваща тайна за своята избраница и реши
Коментари Харесай

Мъж подслуша разговор на годеницата си и отмени сватбата

Годеник научи за разтърсваща загадка за своята годеница и реши да анулира сватбата.

В обществената мрежа Reddit консуматор показа, че е взел решение да приключи връзката си със своята обичана откакто схванал, че тя покрива изневерите на личната си сестра.

Авторът на поста разкрива, че Сара, годеницата му, е част от живота му към този момент шест години, а годежът им е от преди година.

Половин месец преди плануваната женитба той инцидентно я чул да беседва по телефона със брачна половинка на сестра си, търсещ жена му. Сара най-спокойно излъгала, че сестра й била на посетители скоро. След диалога тя побърза да я уведоми за обстановката и за алибито.

Годеникът на Сара останал сюрпризиран и решил, че през нощта ще огледа телефона на своята обичана, с цел да потърси отговорите на протичащото се.

" И се оказа това, от което се опасявах (...) Вече шест месеца сестра й Евелин е постоянно изневерявала на брачна половинка си с сътрудник, а Сара е интензивно пособия за скриването на този факт от самото начало ", споделя той.

Според него, двете сестри даже са разискали в елементи интригите на Евелин и срамни елементи за брачна половинка й.

След като схванал това, създателят на поста решил да откаже сватбата си със Сара. " Тя може и да не ми е нанесла персонално зло, само че към този момент я виждам по друг метод. Това е като огромно черно леке на прелестен пейзаж ", оплаква се мъжът.

Той добавя, че изгубил доверието си към своята избраница откакто видял, че тя може да извърши такава машинация.

В мненията под обявата създателят разкрива, че първо ще се обърне към излъгания брачен партньор на Евелин и по-късно ще осведоми годеницата си, че сватбата се анулира, макар всички суми, вложени в организацията на празничното събитие.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: годеници сватба подслушване изневяра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР