Гневни пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg заради хаоса

...
Гневни пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg заради хаоса
Коментари Харесай

Бесни сте: Ситуацията е нервозна! Общината: Измислихме решение!

Гневни пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg поради хаоса и ремонта по " Брезовско шосе ". Даваме думата на двама от тях:

- " Аз като един прецизен и изпълнителен поданик... Питам.... Защо, като затвориха през вчерашния ден ул " Брезовско шосе ", не измислиха нещо, с което да улеснят тракифа? Просто затварят и не ги интересува какво се случва с всички хора, които работят в този регион. Снощи съм чакала 1 час и 30 минути в запушване, като дистанцията нормално се изминава са 3 минути... Питам... Някой ще направи ли нещо по въпроса? Или до момента в който трае ремонтът, всяка заран и вечер ще си късаме нервите и ще си губим времето? За това няма съответно решение... Като се затваря един сектор... Да се измисли и да се отвори някъде другаде ".

- " Привет! Защо никой по никакъв начин не отрази затварянето на ул. " Брезовско шосе ", в началото отбитите, а след това и отстранените без предизвестие 3 автобусни линии, километричните опашки през заобиколната ул. " Георги Трингов " и цялата нервозна обстановка от тази затворена от две страни пътна артерия? ".

Официално от община Пловдив:

Във връзка с напредващите строително-монтажни работи по водния план на Пловдив към досегашната краткотрайна организация на придвижване по ул. " Брезовско шосе “ е включен нов обход към комерсиалните комплекси. Това оповестиха от " Организация и надзор на превоза “.

Поставени са нужните указателни табели. Екипи на " Пътна полиция “ и Трето районно ръководство на Министерство на вътрешните работи управляват придвижването. Напрежение в трафика към този момент е регистрирано в час пик сутринта, денем е умерено.

Очаква се монтажът на водопроводни и канализационни тръби по " Брезовско шосе “ да завърши до 15 юли и секторът сред ул. " Полет “ и бул. " Северен “ да бъде отворен за придвижване.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР