Гневни местни жители се надигнаха, тъй като скандалният парк за

...
Гневни местни жители се надигнаха, тъй като скандалният парк за
Коментари Харесай

Гневни жители, отвратени от това, че паркът „кака“ отново се наводнява с канализация след проливен дъжд

Гневни локални поданици се надигнаха, защото скандалният „ парк за кака “ в Бирмингам още веднъж е наводнен с канализация след пороен дъжд.

Бурното време провокира смрад за тези, които постоянно посещават Bournville Park, защото дъждът го остави посипан с боклуци и тампони. Жителите показаха разочарованието си, като споделиха, че казусът поражда всякога, когато има изобилен дъжд и канализацията прелее.

Те нападнаха водоснабдителната компания Severn Trent за това, което считат за години на безучастие. Според жителите на два пъти в границите на 36 часа е препълнен канал поради неприятното време в последно време. Подобен случай се случи на 2 януари, когато проливният дъжд на Storm Henk провокира наводнение на канализацията в парка.

Севърн Трент изясни преди този момент, че наводнението се дължи на огромно количество дъжд, паднал за къс интервал от време, претоварвайки системата. Компанията сподели, че работи върху решение за попречване на сходни проблеми по време на интервали на значителни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР