Гневна реакция от Кремъл за пленения кум на Путин Виктор

...
Гневна реакция от Кремъл за пленения кум на Путин Виктор
Коментари Харесай

Медведев изригна към Зеленски заради пленения кум на Путин: Изроди, заключете се!

Гневна реакция от Кремъл за пленения кум на Путин Виктор Медведчук.

Дмитрий Медведев, заместник-ръководителя на Съвета за сигурност на Русия, посъветва управляващите в Киев, които желаят да разменят олигарха Виктор Медведчук с пленени украинци „ да заключат крепко вратите през нощта, с цел да не бъде измежду разменяните “. Новината бе публикувана от съветската осведомителна организация ТАСС, базирайки се на позицията на Медведев в Telegram. 

Всъщност апелът му бе в отговор на украинския президент Володомир Зеленски, който посредством своя канал в Telegram популяризира фотографията на Медведчук и точно тогава предложи размяната.  

" Отделни изроди, които се назовават " украински управляващи ", оповестяват, че желаят да извлекат доказателства от Виктор Медведчук, след което " бързо и заслужено " да го осъдят и по-късно да го разменят за пленени ", изяснява Медведев. " Тези фигури би трябвало деликатно да се огледат и крепко да заключат вратите през нощта, с цел да не бъдат измежду разменените “, написа Медведев, съобщи.

 

 

 

Виктор Медведчук е арестуван, похвали се Зеленски Снимка: Телеграм профил Володимир Зеленски /* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */ ado.placement({id: `ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7`, server: `vbbg.adocean.pl` });
/24 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР