GMC обяви първите подробности за версията 2024 година на пикапа

...
GMC обяви първите подробности за версията 2024 година на пикапа
Коментари Харесай

HUMMER EV 3X Pickup 2024 с автономност от над 600 километра

GMC разгласи първите детайлности за версията 2024 година на пикапа HUMMER EV 3X, като подчертава върху увеличеният свободен пробег на извънредно солидната си кола.

Според упованията на GMC, HUMMER EV 3X 2024 ще предложи опция за изминаването на съвсем 610 километра без нужда от дозареждане, което съставлява нарастване от малко над 40 километра спрямо настоящата трансформация на електрическия пикап.

В резултат на консолидираното на новия батериен модул (24 вместо 20 батерийни модула), на нарастване от съвсем 50 километра до 575 километра, могат да чакат и тези от потребителите, които поръчат пикапа със специфичния Extreme Off-Road пакет.

В общоприетото съоръжение на пикапа HUMMER EV 3X са включени 22-цолови джанти с гуми за всевъзможен терен, система за задвижване и ръководство на четирите колела с функционалност за придвижване диагонално, адаптивно въздушно окачване, система за изцяло самостоятелно ръководство по авансово картографирани пътища в Северна Америка и други.

HUMMER EV 3X Pickup ще бъде пуснат в продажба през есента на тази година, само че да го получат първи ще имат опция единствено тези от клиентите, които към този момент са запазили своята численост. Базовата цена на електрическия пикап, който дружно със SUV версията ще бъде пуснат в произвеждане по-късно през тази година, е избрана на 106 945 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР