Глуповитият израз "изчегъртване", когато не е обяснен правилно, остава усещането,

...
Глуповитият израз "изчегъртване", когато не е обяснен правилно, остава усещането,
Коментари Харесай

Алгафари към Слави: Не си доблестен политик

Глуповитият израз "изчегъртване ", когато не е пояснен вярно, остава чувството, че някой желае да "изчегърта " съвсем седемдесет % от участвалите гласоподаватели на последните избори.

Това написа в профила си политическият пиар Нидал Алгафари. Той прибавя, че това изчегъртване очевидно е ориентирано към съвсем 70% от гласоподавателите на партиите на статуквото.

"Толкова са дейните гласоподаватели на трите систематични партии, наричани "статукво ". Жал ми е, че за следващ път се появяват хора, които мислят, че светът стартира и приключва единствено с тяхната истина. Неприятно е да слушам остарели плочи, че всичко е преди тях е било от неприятно, та по неприятно ", написа още той.

Ето и точните думи на Алгафари, оповестени без редакторска интервенция:

"Приятели,

от няколко дни се сменят, къде вярно, къде не чак толкоз, най-различни служители в страната ни. Логично е. Нова политика да се прави с нови политически кабинети.

Логично е да има викащи "Осанна ", както и неодобряващи протичащото се. Със сигурност има доста неща, които могат да се изпишат и в едната и в другата посока, само че не бих приел за обикновено да се сочи с порицателен пръст на физиката на новоизбраните.

За човек се съди по делата му, съгласно християните и по желанията му, съгласно мюсюлманите. За в този момент слушам и чета за желанията, които са ми странни, само че пък пътят към пъкъла е посипан с положителни планове. Нека забележим и делата им.

Глуповитият израз "изчегъртване ", когато не е пояснен вярно, остава чувството, че някой желае да "изчегърта " съвсем седемдесет % от участвалите гласоподаватели на последните избори. Толкова са дейните гласоподаватели на трите систематични партии, наричани "статукво ".

Жал ми е, че за следващ път се появяват хора, които мислят, че светът стартира и приключва единствено с тяхната истина. Неприятно е да слушам остарели плочи, че всичко е преди тях е било от неприятно, та по неприятно.

Как пък не се откри героичен политик, който да признае и положителното свършено до в този момент и по-късно да уточни несвършеното. Нямам поради единствено последното ръководство, а и предходното и по-предишното.

Всеки нов, застанал на по-първа линия, като очерня напълно предходните, не помни, че самият той не е бил на каторга или крепостен селяндур. Всеки един от новите в ръководството, било той президент, бил министър-председател или министър са хора загладили косъма.

Нямат тип на каторжници или да са с посивели лица на живели в затворнически изолатор. За желанията и делата им на 11-юли ще дадем оценката ни. След това ще потвърдим преценката ни и през ноември. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР