Глупава политическа агитация и акция са опитите да се хвърля

...
Глупава политическа агитация и акция са опитите да се хвърля
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Слава Богу, че имаме дейни министри

Глупава политическа пропаганда и акция са опитите да се хвърля укор на дейностите за превъзмогване на трудностите. Това сподели водачът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов в отношение към чуването в Народното събрание на четиримата министри за влошената метеорологична в страната, заяви Агенция " Фокус ".

" Нашето отношение е извънредно и с признателност ние одобряваме обясненията на хора, които си правят работата. На хора, които изясняват с човешки думи, които са вътре в материята. Слава Богу, че имаме дейни министри, които знаят какво вършат и могат да го обяснят. Това е разликата на досегашните рецесии, в които имаше министри, които говореха на хартиен, административен език ", сподели Симеонов.

" Валежи, несъразмерни ще има, както е имало. Природни бедствия ще има. Искам изрично да заявя, че няма значение кой ръководи страната, когато има естествено злополучие. То не се преценява с политическата обстановка. Всякакви опити да се хвърля укор за дейности, които са вследствие, които са дейности за превъзмогване на трудностите е една глупава обикновена повърхностна политическа пропаганда и акция ", добави още водачът на НФСБ.

Той моли към другите парламентарни групи да уважат напъните на хората, които се постанова да работят по 16 и повече часа в денонощието, с цел да преодолеят следствията от тези естествени бедствия. " В случая има съответни дейности ", добави още той.

По думите му това се вижда всекидневно от задъханите отрицателни репортажи на всички малките екрани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР