GLORY стъпва за първи път на Балканите, а легендата Бадр

...
GLORY стъпва за първи път на Балканите, а легендата Бадр
Коментари Харесай

Бойната галавечер GLORY 89 с участието на Стоян Копривленски и Бадр Хари – на 7 октомври

GLORY стъпва за първи път на Балканите, а легендата Бадр Хари се качва на кръга в Бургас

На 7 октомври (събота) „ Арена Бургас “ ще стане хазаин на 89-ата Гала вечер от календара на световноизвестната и най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY. Зрителите ще имат опция да проследят бойната церемония вечер от 21:00 ч. директно по RING и онлайн на – гратис и без регистрация.

Бургас е първият български град в историята на елитната бойна верига, който ще бъде хазаин на подобен шампионат. Морският град е и отечество на единствения българин с дълготраен договор с GLORY – Стоян Копривленски. Нощта ще бъде историческа както за Стоян, по този начин и за брат му Мартин Копривленски, които за пръв път в една и съща галавечер ще покажат бойни умения, тактичност и гений. Докато Стоян е част от главната файт карта и ще се изправи против румънеца Сорин Калинюк, то Мартин получи право на присъединяване в подгряващи срещи.

На кръга в Бургас ще се качи и Бадр Хари. Легендата на кикбокса също ще взе участие в бойната галавечер GLORY 89. Мароканецът трябваше да се бие в предходното издание, провело се в Париж преди седмица, само че някогашният първенец на К-1 не излезе за мача си против Джеймс Максуини в символ на съпричастност към своите сънародници след опустошителното земетресение, лишило живота на хиляди. Сега, в GLORY 89, Хари ще се сблъска с естонеца Уку Юрендал – една от звездите на интернационалната верига SENSHI в последните години.

 


На кръга ще се качат и още от най-хубавите родни кикбоксьори, измежду които Александър Петров, Теодор Христов, Едуард Алексанян, Драгомир Петров, Марчо Марков и Али Юзеир.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР