Глория се озова в болница, но не заради коронавирус, а

...
Глория се озова в болница, но не заради коронавирус, а
Коментари Харесай

Проблеми със сърцето вкараха Глория в болница

Глория се озова в болница, само че не поради ковид, а заради прекачащо сърце. Примата на фолка сама оповести, че има съществени здравословни проблеми и страда от аритмия

„ Всичко е наред щом се усмихвам... Малко ми прескачаше сърцето и ми сложиха 24 часа холтер за следене на сърдечния темп! Нямам ковид, бъдете спокойни “, осведоми почитателите си в обществените мрежи русчуклийката.

Многото й почитатели незабавно й пожелаха бързо излекуване и сили за работа, само че не липсваха й такива, които да се пошегуват, че на Глория й е призляло от новината, че ще става баба. Според слуховете, щерка й Симона е бременна от приятеля си Даниел. По първична информация Даниел Милушев е учил в Академията на Министерство на вътрешните работи, само че е изпъден от школото и през днешния ден се шляе без работа и специалност. Фолкаджийката се принудила да одобри безработния си шурей в къщата си в столичния квартал „ Павлово ” и очевидно новината за бебето е докарала аритмия на изпълнителката на „ Крепост ”.

Според сътрудници на Глория обаче, тя от години има проблеми със сърцето. Те са зародили още при започване на века, когато примата на жанра се скъсваше от работа и правеше по 2-3 участия дневно. В най-силните си години певицата работела без отмалялост, което се отразило на здравето й. Стигна се до такава степен, че през 2003 година тя даже припадна по време на свое присъединяване във Варна. Напук на слуховете, че е злоупотребила с кокаин, певицата в никакъв случай не е взимала каквито и да било опиати, даже не пие по време на работа. Оказа се, че бас-секцията в заведението е объркал сърдечния й темп и тя изгубила свяст. Уплашена, Глория спря да работи за няколко месеца и фрапантно понижи работното движение. Сега обаче, очевидно в резултат на стрес и изтощеност, сърцето й още веднъж взело да прескача, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР