Global Press, Гросгерау, Германия От нула до 300 км/ч за

...
Global Press, Гросгерау, Германия От нула до 300 км/ч за
Коментари Харесай

Mercedes-AMG One е готов - видео

Global Press, Гросгерау, Германия

От нула до 300 км/ч за 15,6 секунди? Мооже и Mercedes-AMG One може да го прави. Максималната му скорост е електронно лимитирана до 352 км/ч, прави спринта до 100 за 2.9 идо 200 за 7.0 секунди. Сега този дълготраен план на спортното дъщерно сдружение на Mercedes - AMG ще чества първата си международна премиера за 55-ата си годишнина на в действителност уместно за това място "Фестивала на скоростта " в Гудууд (23-26 юни 2022 г.).

С оглед на климатичната рецесия, планувания дефицит на гориво и други световни проблеми, концепцията за подобен невероятен хиперавтомобил като One естествено повдига въпроса - в действителност ли е нужен? Ясният отговор е Не!

Но не можете да подхождате към якото създание от Афалтербах по изцяло справедлив и изтрезнял метод, най-малко в случай че сте човек с афинитет към технологиите. Защото съставлява нещо на границата на механически осъществимото, гениална примес от прецизното инженерство и електроника, която в действителност е баланс сред извънредно взискателната технология на Формула 1 и новото определение за ежедневна приложимост.



The One може да бъде регистриран като всеки естествен автомобил само че със систематична мощ от 1063 к.с. Това се обезпечава от 1,6-литров, шестцилиндров ДВГ и четири електромотора. Да, One е хибридно транспортно средство, Mercedes-AMG дефинира неговия чисто електрически пробег тъкмо 18,1 километра.

Само си го представете - в неделя заран шепнете с колата из жилищния комплекс с високопроизводителния играч с повече от 1000 к.с. и в случай че това не е обществено задоволително. По същата посока - разходът съгласно стандарта WLTP е единствено 8,7 литра на 100 километра.

„ За първи път в света двуместен супер състезателен автомобил придвижва най-модерната и ефикасна технология за хибридно задвижване на Формула 1 от спортната писта на пътя “, споделят от швабската компания.

В Mercedes-AMG никой не крие обстоятелството, че със основаването на Project One е трябвало да бъдат преодолени големи механически провокации. "Мнозина може би са си помислили в хода на създаването, че планът ще бъде неосъществим за осъществяване. Въпреки това екипите в Афалтербах и във Англия в никакъв случай не са се отказали и имаха вяра в себе си ", споделя шефът на Mercedes-AMG Филип Шимер.

В допълнение към хибридното задвижване на Формула 1, One отбелязва и доста други технологии на моторните спортове. Дали карбоновия монокок и карбоновата каросерия, изцяло изменчивото задвижване на всички колела с хибридно задвижвана задна и електрическо задвижвана предна ос с векториране на въртящия миг, носещ двигател/трансмисионен елемент и дейна аеродинамика или комплицирано шаси с подтик с шест режима на шофиране.

Според основателите му, колата даже предлага повече от спортен автомобил от Формула 1 във връзка с комплицирана технология. Защото в случай че на пистата последните се обслужват от навалица инженери, употребяващи преносими компютри преди надпреварата, едно натискане на бутона за пускане е задоволително за притежателя на One. Ако преди този момент е превел сумата от 3,2725 милиона евро (с ДДС) на производителя, несъмнено.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР