Глоба от 100 евро и отнемане на шофьорската книжка за

...
Глоба от 100 евро и отнемане на шофьорската книжка за
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Глоба от 100 евро и 1 месец без книжка, ако направите това в Гърция!

Глоба от 100 евро и лишаване на шофьорската брошура за 30 дни, може да бъде наложена, в случай че пътният чиновник реши, че жестът на отваряне на бутилка с вода или неналичието на ръка на кормилото може да разсее лидера на МПС.

Според Кодекса за придвижване по пътищата в Гърция има опция за санкция от 100 евро за пиянство на вода по време на шофиране, единствено при избрани условия, прецизира " Труд ".

Всъщност член 13 от Пътния кодекс гласи, че водачът на автомобил е задължен да подсигурява, че има цялостна независимост във връзка с придвижванията на ръцете си, с цел да може свободно да прави всевъзможни маневри, нужни за безвредно придвижване по пътя.

Хидратацията е от значително значение, изключително в този момент, когато температурата се повишава, само че може да докара и до санкция, в случай че решим да пием вода, до момента в който караме.

Шофирането е развой, който изисква нашето цялостно внимание и отдаденост, защото има доста външни тласъци, които могат да ни накарат да " загубим “ вниманието си от пътя, с всичко, което произтича от това.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР