Гледка като от филм на ужасите в Стара Загора.Строителна площадка

...
Гледка като от филм на ужасите в Стара Загора.Строителна площадка
Коментари Харесай

Парк в Стара Загора се превърна в кочина, обвиниха ВиК СНИМКИ

Гледка като от филм на ужасите в Стара Загора.

Строителна площадка в Стара Загора по-скоро наподобява на площадка за снимане на филм, който попада в категория " Ужаси ". Разхождайки се в Аязмото, Диди инцидентно попада на възмутителната панорама.

" Пътеката се намира паралелно и на 2 минс от началото на екопътека Дъбрава - Боров дол, тъкмо до къщата с асфалтовия път. В средата на Аязмо парк ", прецизира младата жена.

Диди е споделила и фотоси, на които виждаме, че ръждясали тръби са захвърлени върху почвата, има и разпилени пластик ленти, както и боклуци от строителни действия. Освен това има и необезопасена отворена шахта.

" Бихте ли споделили какво е предназначението на тази площадка? Какви дейности ще бъдат подхванати? Притеснява ме това, че е имало активност, която е завършила и са оставили нещата в този тип посред Аязмо парк ", написа Диди.

Даниела Иванова написа в мненията под поста, че през трасето минават тръбите за водоснабдяване на града и добави:

" До предходната година течеше ремонт по промяната им. Това здание евентуално е част от системата за надзор, без да имам искания за решителност. А старите тръби не са извозени, те са си боклук. За мен по-сериозен проблем е глутница кучета в региона наоколо до пътеката към чешмата на ген. Делчев през гората, където е обособено място като заслон за кучетата, хранени с карантия от един " доброжелателен " старозагорец! ".

Деница Дечева пък осведоми, че въпросният терен предстои да бъде измит и облагороден. Кога ще се случи това - не е ясно.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР