Гледайте 4-серийния филм за Царя на кеча от понеделник до

...
Гледайте 4-серийния филм за Царя на кеча от понеделник до
Коментари Харесай

Филм за Дан Колов по БНТ 1

Гледайте 4-серийния филм за Царя на кеча от понеделник до четвъртък от 19:00 ч.

От понеделник /26 юли 2021 г./, Българската национална телевизия ще излъчи 4-серийния филм за българина покорил на Америка - „ Данъ Коловъ " /1999 г./. В делничните вечери до четвъртък /29 юли/ от 19:00 ч. феновете ще си напомнят историята на Царя на кеча с екранизацията на Михаил Гецов, Петър Лазаров и Емил Топузов.



В ролята на великия български състезател влиза артистът Илия Василев. В първи епизод, „ Роден за победи ", феновете ще се върнат в далечната 1911 година когато Дан Колов идва в Ню Йорк. От транспортен съд, цялостен с емигранти, слизат група българи, пристигнали да търсят шанса си в Америка. Сред тях е и здравенякът Данчо Колев. След тежки години на непостижим труд, Данчо взема решение да припечели някоя пара, като се включва в проведена битка. Докато лежи в болничното заведение с тежки контузии, при него идва управител на състезателен клуб и му предлага да го направи първенец по кеч. Така стартира тежкият път към славата.

Гледайте кино лентата за най-известния български герой и кечист „ Данъ Коловъ " по Българска национална телевизия 1 от 26 до 29 юли от 19:00 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР