Гледането с книга се смята за един от най-простите, но

...
Гледането с книга се смята за един от най-простите, но
Коментари Харесай

Гледане с книга

Гледането с книга се счита за един от най-простите, само че също по този начин и за един от най-верните и точните способи за предсказание на бъдещето. Този метод за пророкуване на бъдещето мъчно може да бъде наименуван античен, тъй като съществува откогато са се появили книгите.

Преди да стартират да гледат с книга, хората постоянно се питат коя тъкмо да изберат. Най-добре е това да е обичаната ви книга, или книга, която сте чели няколко пъти, защото тя ще е заредена с подобаващата за вас сила. Така ще получите по-лесно отговорите на въпроси, които ви вълнуват.

След като към този момент сте избрали книгата за гадаене, би трябвало да останете изцяло сами в помещението, да изключите телефона си и тв приемника, с цел да се концентрирате.

Хванете книгата с двете си ръце и въображаемо задайте въпроса, който ви интересува.

 Гледане с книга

Затворете очите си и не правете нищо няколко секунди. След това има два метода: или си намисляте страница и ред, или отваряте книгата, без да гледате, и слагате пръста си на някое място в страницата.

След като прочетете реда, който ви се е паднал, би трябвало сами да си отговорите на въпроса, който ви е интересувал, и да интерпретирате получената по този метод информация.

В изречението, което сте избрали, се съдържа значима за вас информация, която обаче е кодирана, по тази причина би трябвало да разберете посланието.

Ако ви се е паднало изложение на естествен пейзаж, имайте поради, че вихър или стихия вещаят неприятно бъдеще, а дъждът и слънцето са предвестител на щастието. Ако в описанието на природата има езеро, море или река, това значи, че в любовен проект всичко ще върви както вие желаете.

Книгата, която ще употребявате, с цел да надникнете в бъдещето, би трябвало да е художествено произведение. Безсмислено е да употребявате за гледане справочници и речници, защото в тях няма да намерите изречение, което да може да разкодирате. Добре е да изберете дебела книга, с цел да имате по-голямо поле за деяние.

Когато задавате въпроса си въображаемо, се пробвайте да конкретизирате. Абстрактните въпроси мъчно ще ви доведат до мечтаните от вас отговори.

Вижте още:

- Гледане на кафе;

- Гадаене със свещ;

- Предсказване на бъдещето в домашни условия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР