Гледането на порно клипове, освен да бъде приятно, може да

...
Гледането на порно клипове, освен да бъде приятно, може да
Коментари Харесай

Ето какво да вземете от порното, за да разнообразите секса с партньора си

Гледането на порно клипове, с изключение на да бъде прелестно, може да бъде и потребно занятие, което да ви помогне да разнообразите и подобрите половия си живот с колегата.

Ето какво може да научите и да употребявате в връзките си:

1. Секс освен в леглото

Да вършиме секс извънредно и единствено в спалнята е скучно и бързо омръзва. Пробвайте да внесете многообразие в връзките си и намерете ново място за интимни занимания, поучава woman.bg. Може да е на килима, на стълбите, на масата и на други безвредни места в жилището ви. Най-важното е да ви бъде комфортно и забавно.

2. Красиви чаршафи

Сигурно не сте виждали филм, в който актьорите да вършат секс на избелели чаршафи с мътни шарки? Или на корав вдлъбнат диван, който е трябвало да претапицирате още преди две години. Защо тогава и вие да се примирявате с това? Психолозите настояват, че красивите чаршафи могат да създадат чудеса и да настроят човек сантиментално. Ако желаете да изпитате прелестен студ и спомагателен възбуждащ резултат, наблегнете на сатена, единствено че се постарайте цветът му да контрастира с цвета на кожата ви. Тоест колкото е по-мургава кожата ви, толкоз по-нежни оттенъци би трябвало да изберете.

3. Секси долни дрехи и дамски чорапи

Може в всекидневието си да не ходите облечени по този начин, само че има моменти, в които е добре да зарадвате обичания със секси долни дрехи, палав корсет, оптимално открит сутиен, жартиери и дамски чорапи. Цветът е по ваш избор, само че най-хубав резултат ще имат тъмните оттенъци. И се погрижете тялото ви да е квалифицирано за тази “изложба” - обезкосмете нужните зони, овлажнете кожата, направете си маникюр и педикюр.

4. На ярко

Не забравяйте, че мъжете обичат с очите. Оставете в спалнята приглушена светлина и позволете на обичания си да се наслаждения на хубостта ви. Повярвайте ни, това възбужда не по-малко (или даже повече) от еротичните филми и списания.

5. Секс-играчки

Скуката и еднообразието не трябва да стават част от връзката ви. Не се срамувайте от време на време да посещавате с колегата профилирани магазини, в които да закупите лубриканти по ваш усет и разнородни играчки, които да създадат интимните ви забави по-приятни и вълнуващи.

6. Озвучете страстта

По време на акта можете (и даже трябва) да издавате възбуждащи звуци, които да подсказват на колегата ви какво ви харесва или не в целия развой. Недейте да мълчите като риба, другояче сътрудникът ще се усъмни дали в действителност ви доставя наслаждение. Погрижете се актът да бъде работлив и прелестен и за двамата.

7. Наслаждавайте се един на различен

Няма нищо неприятно в това да се харесваме и да се гледаме на драго сърце. Наслаждавайте се на тялото си и на сексапила на колегата си. Повтаряме - мъжете обичат с очите, тъй че в случай че желаете да подлудите обичания си, пробвайте да вършиме секс пред огледало. Повярвайте ни, той ще оцени този опит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР