Гледам как умните и красиви политици, активисти и журналисти (подредени

...
Гледам как умните и красиви политици, активисти и журналисти (подредени
Коментари Харесай

Явор Дачков: Нотариуса е от лейтенантите на статуквото, което ни управлява

Гледам по какъв начин умните и красиви политици, деятели и публицисти (подредени към масата на властта) се гърчат по тематиката за по този начин наречения Нотариус.  Дума не обелват всъщност и покриват скандалното си безмълвие с проливен дъжд от приказки, нищо неказващи изявленията и изявления по тъча. А тя работата е ясна като бял ден. Това написа в обществените мрежи журналистът Явор Дачков.
" Нотариусът " е един от лейтенантите на статуквото, с което през днешния ден умните и красивите ръководят. Те го знаят доста добре, статуквото също знае че са Кики, Ники и Мики, които желаят просто да са на власт, да пътуват в чужбина и да вземат някой лев от спекулация и умерено им дава ефирно време, с цел да не споделят нищо по тематиката.
Хем хубаво да я обговорят, хем да не посочат имената на шефовете на Нотариуса, с които са на ти и си викат на галено в Народното събрание. 
Христо Иванов е станал незабележим като полтъргайст на правосъдната промяна, а всички деятели на " Америка за България ", които взеха милиони от фондацията, с цел да си чешат езиците за правосъдната промяна в последните години се вършат на улави по малките екрани и концептуализират локуми, обидни за обикновената просветеност. 
А като си помисля - разнищването на проблема с " Нотариуса " до край - можеше да свърши по-голяма работа в идеята за повече правдивост от хиляда промени в Конституцията, 100 нови комисии КПКОНПИ и напълно ново Наказателно-процесуален кодекс. 
Можеше, в случай че имаше най-малко един човек с темперамент, без изгода и с тежест. Достатъчно е един да излезе по една телевизия и да каже няколко думи на място с няколко имена. Да опише този възмутителен първичен бандитизъм, който ръководи тази нещастна страна. 
И най-важното - без взаимозависимост и тънката сметка, че желае да махне едната мафия, с цел да настани другата на нейно място. 
Треторазрядни мошеници са умните и красивите. 
Нищо чудно, че желаят да кръщават улици на треторазрядни мошеници от други страни. Пошла продукция на американския политически инженеринг със здрави комунистически корени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР