Гледам да не досаждам на хората. Те не обичат много-много

...
Гледам да не досаждам на хората. Те не обичат много-много
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Ако не се свалим сами от власт - няма кой


Гледам да не отегчавам на хората. Те не обичат много-много политиците, но щат не щат, гледат заран. Това съобщи Волен Сидеров в ефира на bTV във връзка дългото му неявяване от утринните блокове.

Относно обстановката с Валери Симеонов и тоалетната той съобщи: "Прочетох мнения, имаше иронии. Смятам, че това, че нямаше хигиеничен възел на един вход на страната не е обикновено. Това, че той е ускорил това, което наричате разкриване, е нещо позитивно и тези, които минават през Калотина, ще са признателни. Не виждам нещо да опонира на функционалността на вицепремиера. Оказа се, че, когато Симеонов отиде персонално, нещата стават по-бързо. Понякога някои институции имат потребност от сръчкване за жал, въпреки че не би трябвало да е по този начин. Симеонов има сръчкваща функционалност очевидно ".

На въпрос за какво е толкоз омиротворен Сидеров отвърна: "Мисля че е хубаво това. Ако някой желае да не съм омиротворен, ще го отчайвам, тъй като такава ми е позицията в този момент в Народното събрание. Трябва да уравновесявам три разнообразни партии и характери. Нужен е такт. Преди бях водач на една партия и беше по-лесно. "Роля " е термин за нещо, което сега ми е функционалност и натовареност. Всеки публично зает човек извършва роля в положителния смисъл на думата ".

Запитан за какво е дал прошка на толкоз доста хора в политиката като Борисов и Симеонов, той съобщи: "Прощаваш в името на това да си по-добър в публичната работа и да си по-полезен. Естествено, че би трябвало да загърбваш моменти от живота. Особено в тази неблагодарна специалност има доста прочувствени моменти. Ако стоиш на този спомен или неприятни моменти, до средата няма да стигнеш ".

"С Борисов не сме в прегръдка, а в съдружни връзки, което не е неточност. Надявам се обединението да издържи цялостен мандат, което е договореността сред нас. Премиерът Борисов би трябвало да не дава оставка без консултиране с нас като. Не виждам предпоставки да се случи. Ако ние сами не се свалим, няма кой да ни смъкна ", добави още политикът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР