Гледали сме много филми за наемни убийци, но тези за

...
Гледали сме много филми за наемни убийци, но тези за
Коментари Харесай

Джон Уик 3, Киану Рийвс, NOVA и телевизионната премиера на третия филм

Гледали сме доста филми за наемни убийци, само че тези за Джон Уик заемат челните места.

Една от аргументите е, че няма по какъв начин да не симпатизираме на човек, който поради кучето си мазета сумати народ. Това е в кръга на шегата, несъмнено. Истинската причина е Киану Рийвс, който без доста да приказва, умее да омайва.

В първия филм (2014 г.) към този момент пенсионираният наемен палач се наложи да убие доста хора, тъй като спокойствието му беше нарушено от едно капризно богаташко дете, което умъртви кучето му. Но това куче не беше нормално - оказа се, че последното нещо, което умиращата брачна половинка на господин Уик му е оставила.

В продължението на кино лентата от 2017 година Джон Уик беше заставен да се върне към работата си, само че пък наруши едно от главните правила - умъртви човек на територията на хотел Континентал. И по този начин си навлече големи проблеми.

" Джон Уик 3 " (2019 г.) стартира там, където ни оставя вторият филм. Единият час преднина, който му беше даден, изтича и всички наемни убийци по света ще са по петите му. Въпреки че умишлено се изправят против една легенда в този отрасъл, премията от 14 милиона $, оповестена за главата на Джон Уик, не е за изпускане.

Но колкото и да добър е няма по какъв начин самичък да се оправи с дебнещата зад всеки ъгъл заплаха. Ето за какво ще му се наложи да разчита на остарели другарства, измежду които това със София (Хали Бери).

Хубавото е, че ще можем да си напомним какво тъкмо се случи още тази неделя, 26 април, тъй като " Джон Уик 3 " ще направи телевизионната си премиера точно тогава - от 21:30 ч. по NOVA. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР