Гледали ли сте Замръзналото кралство, защото точно така се чувствам

...
Гледали ли сте Замръзналото кралство, защото точно така се чувствам
Коментари Харесай

Деян Николов: Ще дам една детска количка на кмета Терзиев да се разходи по заледените и изпочупени тротоари

Гледали ли сте " Замръзналото кралство ", тъй като тъкмо по този начин се усещам в заледена София, но без кралството (само няколко кралици ни останаха в общината). Защото София, като се изключи че е мръсна и непочистена, към този момент дни наред е конкуренция на ледения Северен полюс, само че аз за жал не съм легендата Мишел Кван. Това разяснява общинският консултант от " " Деян Николов във Facebook. 

" И на фона на целия този мразовит апокалипсис доста ми се желае да дам една детска количка на нашия столичен кмет и да се опита да я ръководи по " добре изчистените "  столични улици, както добре ръководи общината от комфортното си, меко и топло кресло на " Московска ". Направо го провокирам, тъй като единствено преди час видях по какъв начин майка на близнаци се бори с ужасяващите трудности да премине на отсрещния тротоар. И тази битка продължи дълго, до момента в който не й помогнахме да придвижи количките. Няма какво да се лъжем – зимата не ни е изненадала, има я всяка година, част е от годишните времена, не ни е изненадало и некадърното ръководство на новите столични спасители (предимно на думи), които трансфораха жителите в съществени консуматори на травматологичните услуги в лечебните заведения ", разяснява още Николов. 

Важното е, че съумя - София от няколко дни е международен ски център, а всеки софиянец си има персонална ски писта. Време е за оставка, написа в умозаключение общинският консултант. 



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР