Гледали ли сте „Дързост и красота“? Ако сте израснали през

...
Гледали ли сте „Дързост и красота“? Ако сте израснали през
Коментари Харесай

Снимат нови серии на Дързост и красота

Гледали ли сте „ Дързост и хубост “? Ако сте израснали през 90-те, няма по какъв начин да не знаете за семейство Форестър и тяхната фешън империя, раздирана от кавги. Неотдавна известната по целия свят продукция стана на 35 година, като по този мотив от телевизия CBS оповестиха, че стартират фотосите на още епизоди, съобщи dnes.bg.

„ 35 години и предстоят още доста! #BoldandBeautiful е публично възобновен за още 2 години “, написа в формалната страница на сериала в Instagram. Там най-верните му почитатели могат да видят фотоси на екипа с тортата, чествал в дома на семейство Форестър.

Новият сезон ще излезе на екран през 2023 година, като в него ще вземат участие познати персонажи от историята на една фамилия, която не омръзва на хиляди хора толкоз дълго време. Ерик Форестър (Джон МакКук) и Брук Лоуган (Катрин Кели Ланг) са единствените от първичния каст, които към момента се снимат за сериала.

„ Чудесни вести “, Честити 35 години! С вас съм през цялото време “, разясняват почитатели. И до момента в който някои нямат самообладание да видят още веднъж Брук на екран, други означават, че желаят да видят повече хора от остарелия каст.

Снимка: БГНЕС

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР